Βίντεο ντοκουμέντο: φωτιά στο κρεβάτι του Κλούνεϊ

11.01.2013
Αυτό δεν είναι κρεβάτι, αλλά… κέντρο διερχομένων. Πολύ "πήγαινε-έλα" στο δωμάτιο του 51χρονου αμερικανού.

Όπως είχε προαναγγελθεί, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) βρέθηκαν στο ίδιο κρεβάτι και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τους κάνει τσακωτούς ο σύζυγος της Σίντι και κολλητός του Τζορτζ, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber).

Και σαν να μη φτάνει αυτό, στο επόμενο πλάνο το κρεβάτι παραμένει το ίδιο αλλά το ζευγάρι αλλάζει και στα σεντόνια του ξαπλώνει πάλι η Σίντι, όμως αυτή τη φορά μαζί με τη Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kiembler) –δηλαδή το κορίτσι του Κλούνεϊ, ο οποίος και τις κάνει τσακωτές.

Το τρίτο ζευγάρι που αναστατώνει την Κρόφορντ ανοίγοντας στη συνέχεια την πόρτα είναι ο σύζυγός της που βρέθηκε στο κρεβάτι με τον Κλούνεϊ (!)

Τώρα… Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Το σκετσάκι που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο ίδιος ο Κλούνεϊ, είναι το διαφημιστικό σποτάκι για την τεκίλα Casamigos που λανσάρεται αυτό τον καιρό και αποτελεί το τελευταίο κοινό επαγγελματικό του βήμα με τον Γκέρμπερ.

Το μήνυμα που η διάσημη τετράδα θέλει να περάσει μέσα από το σποτάκι είναι το εξής: "Μπορεί να συμβεί. Πιες υπεύθυνα". Στην υγειά σας και με... σύνεση, λοιπόν!

Ζ.Κ.