"Πλακώθηκε" δημοσίως διάσημο ζεύγος της showbiz;

10.01.2013
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν διάσημο και λαμπερό ζευγάρι της showbiz να περνά κρίση στη σχέση του. Αν και τα δυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα....

έρχεται ένας άγριος καβγάς σε δημόσιο χώρο να επιβεβαιώσει τις κακές τις γλώσσες. Όπως ακούσαμε λοιπόν στην "Μεσημεριανή Μελέτη", γνωστή όμορφη και ξανθιά παρουσιάστρια είχε άγριο ερωτικό καβγά με τον επίσης γνωστό και όμορφο τραγουδιστή/συντροφό της, σε μεζεδοπωλείο του Φαλήρου.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού μίλησε στην εκπομπή (αν ξαναπάει το ζεύγος ή άλλο διάσημο ζεύγος ξανά στο μαγαζί της λαλίστατης ιδιοκτήτριας, να μου τρουπήσεις τη μύτη) και αποκάλυψε ότι τα αίματα άναψαν όταν ο τραγουδιστής πρότεινε στην παρουσιάστρια να περάσουν χωριστά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ στο κινητό του δέχθηκε κλήση από άτομο που δεν γνώριζε η καλή του.

Με το μπαρδόν κιόλας, αλλα η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στο κουβέρ, εκτός από μαχαιροπίρουνα, είχε βάλει και τα... αυτιά της; Τέλος πάντων, αποκάλυψε επίσης, ότι οι υπόλοιποι θαμωνες έμειναν άφωνοι από τη σκηνή, ειδικά όταν η όμορφη παρουσιάστρια έφυγε από το μαγαζί.

Ο τραγουδιστής έμεινε σύξυλος, ενώ από τότε μήτε που ξαναπάτησε το πόδι του στο μαγαζί. Κι άμα άκουσε και την ιδιοκτήτρια να το λαλάει στην Ελεονώρα, ούτε και πρόκειται να ξαναπάει!

.