Πώς οι Μπέκαμ έχασαν 11 εκατ. δολάρια!

14.12.2012
Θύμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης έπεσε και το διάσημο ζεύγος που βλέπει την περιουσία του να… εξανεμίζεται.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η έπαυλη που αγόρασαν ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στο Λος Άντζελες το 2007 έναντι του ποσού των $17 εκατομμυρίων σήμερα αξίζει μόλις… $6 εκατομμύρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Τhe Mirror" το ζευγάρι είχε σκεφτεί να πουλήσει το σπίτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και τώρα, όχι μόνο τους έμεινε, αλλά έχασε και πάνω από τη μισή του αξία.

"Δυστυχώς το αγόρασαν στο φουλ της φούσκας των ακινήτων πριν την κατάρρευση της αγοράς στις ΗΠΑ", μεταδίδει το δημοσίευμα υπογραμμίζοντας το υψηλό κόστος συντήρησης της έπαυλης που περιλαμβάνει ένα σωρό, κηπουρούς, καθαριστές και διαχειριστές.

"Παρά το ότι τους στοιχίζει μια περιουσία, δεν έχει κανέναν νόημα να το πουλήσουν τώρα", συνεχίζει το δημοσίευμα συμπληρώνοντας ότι οι Μπέκαμ το κρατούν περιμένοντας την αγορά να ανακάμψει κάποια στιγμή.

Στο μεταξύ, οι Μπέκαμ βρίσκονται στο Λονδίνο όπου θα περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο Λος Άντζελες όπου η Βικτόρια έχει προγραμματίσει ένα σωρό πράγματα για μια άκρως παραδοσιακή, μέχρι και "χαζοχαρούμενη" Πρωτοχρονιά.

Πριν από λίγες μέρες, η Πος παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ "Viva Forever" που είναι βασισμένό στις επιτυχίες των "Spice Girls", όμως αυτό που συζητήθηκε πολύ ήταν το... φτύσιμο που έριξε στα υπόλοιπα κορίτσια του γκρουπ. Μόλις και μετά βίας φωτογραφήθηκε μαζί τους στο τέλος της παράστασης κρατώντας σαφείς αποστάσεις σε όλη την υπόλοιπη εκδήλωση.

Όσο για τον Ντέιβιντ; Έχοντας κρεμάσει τα παπούτσια του με την ομάδα τον Γκάλαξι, αναμένεται να ανακοινώσει δημοσίως την απόφασή του για το επόμενο βήμα του την Πρωτοχρονιά.

Ζ. Κ.