Σέριλ Κόουλ: Τι εξόργισε τους βρετανούς θαυμαστές της;

21.11.2012
Παρότι λατρεμένη στη Γηραιά Αλβιώνα, η 29χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ τύπου ριάλιτι, αλλά φαίνεται ότι οι πληροφορίες που μοιράστηκε με τους φανς δεν ήταν όλες υπέρ της.

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη" όταν η προσπάθειά της να "αποκαλυφθεί" στους θαυμαστές της δεν στέφθηκε και με την απόλυτη επιτυχία!

Αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια της πρώτης της σόλο τουρνέ εξασφάλισε για τον κόσμο της η Σέριλ Κόουλ δίνοντας στο συνεργείο που το κινηματογραφούσε "το πλήρες ελευθέρας" σε όλα τα σημεία.

Κάπου ανάμεσα στις αποκαλύψεις, λοιπόν, προκύπτει και η… βόμβα.

Η κατά τα άλλα περήφανη για την βαριά τοπική προφορά της, Σέριλ –η οποία μας έχει προκύψει και κολλητή της βασιλικής οικογένειας- χρησιμοποίησε αποκλειστικά και μόνο αμερικανούς χορευτές στο σόου της. Γιατί;

"Δίνουν τρομερή ώθηση! Είναι μάλλον η διαφορά κουλτούρας. Φέρνουν κάτι τελείως καινούριο", εξήγησε η Κόουλ στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την –εξωφρενική κατά πολλούς- επιλογή της.

"Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς τη Σέριλ Κόουλ να στηρίζει έτσι την αγγλική… αποκλειστικά αμερικανική ομάδα χορευτών στην περιοδεία της", έγραψε εμφανώς ειρωνικά ένας από τους πάμπολλους αγριεμένους θαυμαστές της που επέλεξαν να πουν τον πόνο τους στο Twitter.

Κατά τα άλλα η Κόουλ δεν έριξε φως μόνο στα επαγγελματικά μυστικά της μέσα από το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, αλλά και στα προσωπικά της αφού επέτρεψε στις κάμερες να καταγράψουν ακόμη και πολύ ιδιωτικές στιγμές με τον νέο της αμόρε, Τρε Χόλογουεϊ (Tre Holloway), ο οποίος τυγχάνει (;) αμερικανός χορευτής!

Αγκαλιές, φιλιά, εξομολογήσεις σχετικά με το πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του και πόσο σπάνια είναι η σχέση τους… Όλα τα είχε το πρότζεκτ. Οι μέρες όπου η Σέριλ Κόουλ προφύλασσε την ιδιωτική της ζωή ως κόρη οφθαλμού προφανώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ζωή Κίττα