Σιένα Μίλερ: Ολόγυμνη με την κοιλιά τούμπανο!

07.11.2012
Η διάσημη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την απόφασή της να ποζάρει γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) γέννησε την κορούλα της, Μάρλοου (Marlowe) τον Ιούλιο, αλλά σήμερα την ξαναβλέπουμε έγκυο –και μάλιστα πολύ- και ολόγυμνη σε έναν πίνακα που έδωσε στη δημοσιότητα ο βρετανός καλλιτέχνης Τζόναθαν Γέο (Jonathan Yeo).

Φαίνεται ότι η 30χρονη ηθοποιός είχε ποζάρει για τον Γέο λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, κοιτάζοντας κατάματα τον… φακό, με το σώμα της υπό ελαφριά γωνία και το χέρι της να στηρίζει την πλάτη.

Ο καλλιτέχνης έκανε τα αποκαλυπτήρια στην ιστοσελίδα του ενημερώνοντας ότι θα είναι ένα από τα έργα του που θα παρουσιαστούν στην έκθεση με τίτλο "(Σε έχω) Κάτω από το δέρμα μου" ("(I’ve Got You) Under My Skin") που θα παρουσιαστεί σύντομα στο Βερολίνο.

"Πρόκειται για την επιτομή του ανθρώπινου σώματος στην πιο φυσικά όμορφη κατάστασή του", υπογράμμισε ο δημιουργός τονίζοντας το "κουράγιο και την αυτοπεποίθηση" της Σιένα που είπε το ναι στην πρότασή του.

Η Σιένα Μίλερ δεν είναι η πρώτη διάσημη που έκανε γυμνή φωτογράφηση ούσα έγκυος, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα το πιο καλλιτεχνικό. Τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση άνοιξε η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) με την εμβληματική πια φωτογράφηση του 1991, και ακολούθησαν άλλες πολλές μεταξύ των οποίων η Μαράια Κάρεϊ, η Κλόντια Σίφερ, η Μόνικα Μπελούτσι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Τζέσικα Σίμπσον και η Μιράντα Κερ.


Ζωή Κίττα.