Κίρστι Άλεϊ: οι παράνομοι έρωτες με Τραβόλτα και Σουέιζι

06.11.2012
Όλα τα άπλυτά της στη φόρα φαίνεται ότι θέλει να βγάλει η διάσημη ηθοποιός που προχώρησε σε απίστευτες προσωπικές αποκαλύψεις.


Μιλώντας στην εκπομπή "Entertainment Tonight", η Κίρστι Άλεϊ (Kirstie Alley) γύρισε πολύ πίσω στον χρόνο όταν γύριζε την τηλεοπτική σειρά "Βόρειοι και Νότιοι" και θυμήθηκε τον έρωτά της για τον Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze).

Και οι δύο σταρ ήταν παντρεμένοι εκείνη την περίοδο, γι' αυτό και το θέμα δεν προχώρησε, όμως η ένταση που ένιωσαν αμφότεροι ήταν αδιαπραγμάτευτη.

"Ήμασταν παντρεμένοι και οι δύο. Δεν τα φτιάξαμε, αλλά νομίζω ότι αυτό που έκανα ήταν χειρότερο. Γιατί σκέφτομαι ότι όταν ερωτεύεσαι κάποιον ενώ είσαι παντρεμένος, τότε θέτεις σε κίνδυνο και τους δύο γάμους. Είναι διπλό το κακό", εξομολογήθηκε η 61χρονη ηθοποιός που μόλις πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ακόμη μια καψούρα της. Τη μεγαλύτερη…

Μιλώντας στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) η Άλεϊ παραδέχτηκε ότι ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) υπήρξε "ο έρωτας της ζωής της".

"Αυτό που ένιωθα ήταν τόσο ισχυρό που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις για να μην το σκάσω μαζί του", συμπλήρωσε η Κίρστι η οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Τραβόλτα στις ταινίες "Κοίτα ποιος μιλάει" (δες το τρέιλερ το βίντεο που ακολουθεί).

Η Κίρστι Άλεϊ που αυτό τον καιρό εμφανίζεται ξανά στο σόου "Dancing with the stars" παντρεύτηκε δύο φορές, αλλά όπως φαίνεται, το ματάκι της… έπαιζε!

Πρώτη φορά ντύθηκε νυφούλα το 1970 στο πλευρό του Μπομπ Άλεϊ (Bob Alley), από όπου έχει κρατήσει και το επώνυμό της. Αυτός ο γάμος κράτησε 7 χρόνια.

Στη συνέχεια η Άλεϊ παντρεύτηκε τον ηθοποιό Πάρκερ Στίβενσον (Parker Stevenson) το 1983 σε έναν γάμο που διαλύθηκε το 1997 και τελείωσε με τους δύο πρώην να κερδίζουν κοινή κηδεμονία των δύο υιοθετημένων παιδιών τους.

Ζωή Κίττα