Ε όχι! Ρόκκος και Ρούλα δεν είχαν... ερωτική χημεία

01.11.2012
Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε ζευγάρι με τον Στέλιο Ρόκκο.

Κάποιοι έχουν κιόλας ξεχάσει τη σύντομη εκείνη σχέση, κάποιοι άλλοι (καλή ώρα η αφεντιά μου) τη θυμούνται. Γιατί πώς να βγει από το μυαλό η εικόνα της τραυματισμένης Ρούλας που την πήρε στα χέρια και την έβγαλε από το αυτοκίνητο ο τζέντλεμαν Ρόκκος; Πάντως, παράπονο δεν έχουμε και σε κάθε συνέντευξη του αοιδού, τον ρωτούν για τη σχέση που έκανε αίσθηση στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, ο αοιδός μιλάει ΚΑΙ για τη σχέση εκείνη (τώρα δεν τον λες και πολύ... τζέντλεμαν) υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ ζευγάρι! Τουλάχιστον με τον όρο που το εννοεί εκείνος. « Κάναμε παρέα, είχαμε κοινούς φίλους, υπήρξε ερωτική διάθεση, αλλά στην ουσία την έβλεπα πάντα ως φίλη» δηλώνει και ρίχνει και το άλλο: «Δεν είχαμε ερωτική χημεία»!!!

Πάντως, από τα σύννεφα δεν πέσαμε, διότι ο Ρόκκος είχε κάνει παρόμοια δήλωση και λίγους μήνες πριν στην εκπομπή «Movies & Stars». Τότε είχε παραδεχτεί ότι το ειδύλλιο τους έγινε γνωστό λόγω της απίστευτης δημοσιότητας που είχε την εποχή εκείνη η Ρούλα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε.

«Πιο πολύ ήταν παρέα. Τότε ήμουν κι εγώ ήδη πολύ διάσημος. Η σχέση όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσιαζόταν προς τα έξω. Τα περιοδικά φαντάζονταν μια σχέση για να πουλήσουν... Τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά τις παντρευόμουν!» είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.