Kέιτ Μος: "Μισούσα το στήθος μου"!

31.10.2012
Ποζάρει σαν άλλη Μπριζίτ Μπαρντό και εξομολογείται τον πόνο της! Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο Κέιτ Μος (Kate Moss) που φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ''Vanity Fair'' στο τεύχος Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζει η Μος, στα 17 της, στο ξεκίνημα δηλαδή της καριέρας της, είχε πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Η Βρετανίδα καλλονή ανακαλύφθηκε από μάνατζερ στα 14 της και σύντομα έκλεισε δουλειές.

Όμως, τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για τη Μος, που το 1992 βρέθηκε να ποζάρει τόπλες για καμπάνια του Calvin Klein μαζί με το Μαρκ Γουόλμπεργκ (Mark Wahlberg), στιγμή ιδιαίτερα άβολη για εκείνη.

Ταυτόχρονα η Κέιτ εξομολογείται πως έπαθε νευρικό κλονισμό όταν στα 18 της έπρεπε να δουλέψει με το Marky Mark και το φωτογράφο Herb Ritts. Όπως παραδέχεται:

''Ένιωθα άσχημα, δεν ήμουν ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε αυτός ο τύπος. Μετά τη φωτογράφιση, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για εβδομάδες''.

Το δράμα της 38χρονης Μος συνεχίστηκε και σε ακόμα μία φωτογράφιση με την Κορίν Ντέι (Corinne Day), όπου έπρεπε να δείχνει το στήθος της, κάτι που απεχθάνονταν:

''Μισούσα το στήθος μου ως έφηβη. Έκανα τα πάντα για να το κρύβω. Αλλά παντού μου έλεγαν ότι αν δεν το κάνω, δεν θα με πάρουν σε άλλη δουλειά. Κλειδωνόμουν στην τουαλέτα και έκλαιγα και μετά έβγαινα και έκανα ό,τι πρέπει. Ποτέ δεν ένιωσα άνετα με όλο αυτό.

Παρόλο που έκανε τεράστια καριέρα, η Μος τονίζει πως ακόμα και σήμερα νιώθει μεγάλη πίεση για να πετύχει αλλά ποτέ δεν έχει ερευνήσει το θέμα αυτό πνευματικά.

Και στην προσωπική της ζωή η Μος, δεν τα πήγε καλύτερα. Πριν γνωρίσει τον τωρινό της σύζυγο, Τζέιμι Χινς (Jamie Hince), είχε πολλούς άτυχους δεσμούς. Αυτός που της ήρθε στο μυαλό στην εν λόγω συνέντευξη ήταν η σχέση με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) από το 1994-1998.

Ο χωρισμός από το γόη του Χόλιγουντ, παραδέχεται η Μος, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να ζήσει.

''Κανείς δεν κατάφερε να με φροντίσει αρκετά, ίσως λίγο ο Τζόνι. Αυτό μου έλειψε όταν χωρίσαμε. Έχασα τον άνθρωπο που μπορούσα να εμπιστευτώ όσο κανένα. Πραγματικός εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια δακρύων. Και πολύ κλάμα, πολλά δάκρυα''.

Κ.Π