Χρηστίδου - Θρασκιά: Δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια;

24.10.2012
Πες ένα «γεια» κι ας πέσει κάτω, αλλά όοοχι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση δύο πάλαι ποτέ κολλητών φιλενάδων.

Ράνια Θρασκιά και Σίσσυ Χρηστίδου συναντήθηκαν τυχαία πριν λίγες μέρες στο «Σταυρό του Νότου» και μάντεψε... δεν αντάλλαξαν ούτε ένα «γεια». Βρε τίποτε λέμε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο μαγαζί έφτασε πρώτη η Θρασκιά μετά του συζύγου της, Ανδρέα Φωτόπουλου.

Κάθισαν δεύτερο κεντρικό τραπέζι και περίμεναν την μέλλουσα κουμπάρα τους, Μαίρη Συνατσάκη. Εξάλλου, στον «Σταυρό» τραγουδάνε ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα. Μισή ώρα μετά και κάνει στο μαγαζί θεαματική είσοδο, ουχί η Συνατσάκη, αλλά η Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Και καταλαβαίνεις, ότι με το που μπήκε τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν, προκειμένου να απαθανατίσουν έναν πιθανό χαιρετισμό των πρώην φιλενάδων.

Αλλά όοοχι από τέτοιο δεν είχαμε. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, οι δύο γυναίκες δεν είπαν κουβέντα, δεν αντάλλαξαν λέξη. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο Μαραντίνης όταν σηκώθηκε από τη θέση του για να βγει λίγο έξω, αλλά και την ώρα που αποχώρησε από το κέντρο, χαιρέτησε τόσο την Θρασκιά όσο και τον σύζυγό της. Όσο για την Σίσσυ; Την ώρα που αποχωρούσε από το μαγαζί, και περνώντας από το τραπέζι της πρώην φίλης της, την προσπέρασε, για να χαιρετήσει - τυπικά μεν χαμογελαστά δε - την Συνατσάκη.