Γιατί δεν κάνει τηλεόραση ο Νίκος Χατζηνικολάου; Τι απαντά

23.10.2012
Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κι είναι λογικό οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τα δελτία ειδήσεων που παρουσίαζε να αναρωτιούνται εάν και πότε θα επιστρέψει στις επάλξεις.

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ακροατής τον ρώτησε «γιατί ενώ όλοι όσοι έφυγαν από το ALTER βρήκαν αλλού τηλεοπτική στέγη, ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει εκτός;".

Ο δημοσιογράφος απάντησε, «θα κάνω τηλεόραση όταν θα νιώσω ότι υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που μου επιτρέπουν να είμαι ελεύθερος να λέω τη γνώμη μου, όπως εγώ θέλω. Χωρίς πιέσεις, χωρίς κεντρική γραμμή που θα ‘ρχεται το πρωί, σπασμένο τηλέφωνο. Όταν θα νιώσω ότι θα έχω την ελευθερία που θέλω, τότε θα κάνω και τηλεόραση».

Τέλος, διευκρίνισε ότι "ευτυχώς, βιοποριστικά δε μου χρειάζεται. Τα χρήματα που κερδίζω από τη δουλειά μου στο ραδιόφωνο και στην εφημερίδα είναι αρκετά για την οικογένειά μου. Οπότε, μπορώ να έχω μετά από 30 χρόνια διαδρομής στο επάγγελμα αυτή την πολυτέλεια, την πολυτέλεια της επιλογής".