Χωρισμός-σοκ στο Μπέβερλι Χιλς

08.10.2012
Ύστερα από 15 μήνες σχέσης, η πρωταγωνίστρια του "90210" –του νεότερου- λέγεται ότι είπε το αντίο στον αγαπημένο της, Ντομινίκ Παρσέλ (Dominic Purcell).


Η Άναλιν ΜακΚορντ (AnnaLynne McCord) πρωταγωνιστεί στη νέα έκδοση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και η δική της καρδιά χτύπησε για τον 42χρονο πρωταγωνιστή της επίσης επιτυχημένης μίνι σειράς "Prison Break" (δείτε και τα δύο τρέιλερ στα βίντεο που ακολουθούν).

Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον που οι κακές γλώσσες τους θέλουν να έχουν χωρίσει, κυρίως γιατί και οι δύο αδελφές της 25χρονης ηθοποιού, αρραβωνιάστηκαν (!)

"Η Άναλιν μπορεί να μη βιάζεται και πολύ να παντρευτεί, όμως οι αρραβώνες και των δύο αδελφών της την έκαναν να επαναπροσδιορίσει ακόμη μια φορά τη δική της σχέση", μεταφέρουν πηγές του "Us Weekly" τονίζοντας την "τρελή καψούρα" που είχε για τον Ντομινίκ παρά τα 17 χρόνια που τους χώριζαν.

"Τελικά, φαίνεται όμως ότι με τον καιρό, εκείνος ήταν πιο αφοσιωμένος σε εκείνη και η σχέση δεν άντεξε", συνεχίζουν οι πηγές.

Ωστόσο, το ζευγάρι έκανε το Σαββατοκύριακο μια κοινή χαλαρή εμφάνιση που ερμηνεύεται από κάποιους ως διάψευση της είδησης ενώ από άλλους ως "στάχτη στα μάτια".

Ζ. Κ.