Η Λούρδη έτοιμη να εγκαταλείψει τη Μαντόνα

08.10.2012
Συννεφάκια φαίνεται ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από το σπίτι της βασίλισσας της ποπ καθώς η Λούρδη (Lourdes) φαίνεται έτοιμη να… σηκώσει παντιέρα!


Η πρωτότοκη της Μαντόνα (Madonna) έγινε 16 χρονών και έχει ήδη καταστήσει σαφές πόσο ανεξάρτητη και δυναμική είναι.

Σε αυτό το… μήκος κύματος, λοιπόν, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Λούρδη να "ανυπομονεί να φύγει από το σπίτι για να σπουδάσει", έχοντας ως στόχο το τμήμα εφαρμοσμένων τεχνών στο Κολέγιο Μπραντ της Νέας Υόρκης.

"Η Μαντόνα είναι πολύ αυστηρή μαμά αλλά η Λούρδη έχει επαναστατήσει. Και έχει βαρεθεί τελείως τα φώτα της δημοσιότητας", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun" εξηγώντας ταυτόχρονα και γιατί η νεαρά δεν συνόδεψε τη διάσημη μαμά της στην τελευταία περιοδεία της όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, υπάρχουν και οι άλλες πληροφορίες που θέλουν την 54χρονη σταρ να μην πήρε τη μικρή στην περιοδεία τιμωρώντας τη με αυτό τον τρόπο για την επιλογή της να γίνει… καπνίστρια!

Πάντως, το θέμα των σπουδών είναι βαθύτερο καθώς λέγεται ότι η Λούρδη δεν θέλει να πάρει "δεκάρα τσακιστή" από τη μαμά της, σκοπεύοντας να τις χρηματοδοτήσει μόνη της, κυρίως από τα έσοδα που της αναλογούν από τις πωλήσεις της σειράς ρούχων "Material Girl" που συνυπογράφουν μαζί με τη Μαντόνα.

Ένας από τους φίλους της Λούρδης αποκάλυψε ότι η αίτηση στο πανεπιστήμιο έχει ήδη γίνει και αναμένεται η συνέχεια…

Ζ. Κ.