Η Βανδή αποχαιρέτησε τον κολλητό της

05.10.2012
Ιδιαίτερα συγκινημένη και στεναχωρημένη είναι η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες.

Ο κολλητός της φίλος και συνεργάτης, Δημήτρης Γιαννέτος έφυγε για τα ξένα και η αοιδός το έχει πάρει βαριά. Εξάλλου, οι δυο τους τον τελευταίο ειδικά καιρό ήταν αχώριστοι και δεν υπήρχε περίπτωση να δεις κάπου την Βανδή και παραδίπλα ή ξοπίσω να μην είναι ο make up artist και hair stylist της. Άσε, που το καλοκαίρι ήταν παντού μαζί, από επαγγελματικές εμφανίσεις, μέχρι στις διακοπές.

Ωστόσο, ο Γιαννέτος αφού έβαψε και κούρεψε τις περισσότερες celebrities της Ελλάδας, είπε να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει στη Νέα Υόρκη. Και αυτές τις μέρες φεύγει για το «όνειρο» αφήνοντας πίσω τις πελάτισσες του μα πάνω απ’ όλα τις κολλητές του, όπως η Βανδή, η Φαίη Σκορδά, η Μαριέττα Χρουσαλά και άλλες. Πριν φύγει όμως πήγε μέχρι το POSIDONIO για ένα τελευταίο... greek ξεφάντωμα στα μπουζούκια της πατρίδας αλλά και να δει την κολλητή του.

Εκείνη, μάλιστα, κάποια στιγμή εμφανώς συγκινημένη τού ευχήθηκε από μικροφώνου. «Δημήτρη μου, αυτή είναι η τελευταία σου βραδιά στην Αθήνα. Καλό ταξίδι και καλή τύχη» ευχήθηκε.