Η Κέλι του Μπέβερλι έγινε μια "άλλη" μετά το διαζύγιο

05.10.2012
Έξι μήνες πέρασαν από τον χωρισμό της και η Τζένι Γκαρθ (Jennig Garth) μιλά για την νέα, τελείως διαφορετική ζωή της.


Τον Μάρτιο, η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Κέλι Τέιλορ (Kelly Taylor) στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" ανακοίνωσε ότι χωρίζει από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, επίσης ηθοποιό και γνωστό από τον ρόλο του Καρλάιλ Κάλεν στη σειρά "Twilight", Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli).

Στα 17 συνολικά χρόνια που ήταν μαζί το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες τη 14χρονη Λούκα (Luka), την 9χρονη Λόλα (Lola) και την 5χρονη Φιόνα (Fiona).

Μετά το διαζύγιο, η 40χρονη ηθοποιός πήρε τα κορίτσια της και εξαφανίστηκε –στην κυριολεξία- σε ένα ράντσο μακριά από την όποια δημόσια ζωή.

Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια, κατάλαβε αρκετά σύντομα ότι "η φυγή δεν ήταν λύση". Και επέστρεψε ξανά στα εγκόσμια αν και πολύ διαφορετική! Εξωτερικά και εσωτερικά.

Με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή και μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής, η Γκαρθ κατάφερε να χάσει σχεδόν 10 κιλά "κακού βάρους" ενώ άφησε τελείως πίσω της όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν συγκεντρωθεί μέσα της, ακόμη και πριν από το διαζύγιο.

Μιλώντας στο περιοδικό "People" η Τζένι Γκαρθ αρχικά αποκάλυψε ότι "υπέφερε πολύ πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός και πολεμούσε με την κατάθλιψη" ενώ ξόδευε όλες της τις δυνάμεις στο να είναι "καλή μαμά". Μέχρι εκεί.

"Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου σε μια φωτογραφία και δεν με αναγνώρισα καν, έτσι αποφάσισα να σηκώσω το κεφάλι και να παλέψω", αποκάλυψε η Γκαρθ τονίζοντας όμως ότι τα κιλά που έχασε δεν έφυγαν βίαια, αλλά σε μια περίοδο έξι μηνών, οπότε ο οργανισμός της δεν έπαθε κάποιο σοκ.

Όσο για τον πρώην σύζυγο; Η Τζένι ξεκαθαρίζει ότι η σχέση της με τον Πίτερ θα είναι πάντα καλή λόγω των κοριτσιών. "Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και των δύο είναι να είμαστε καλοί γονείς για τα παιδιά μας, οπότε όλη μας η ενέργεια πάει πρώτα εκεί".

Ζ. Κ.