Ολόγυμνη στο κρεβάτι η Κρίστεν Στιούαρτ

05.10.2012
Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε τον τελευταίο καιρό με το κέρατο που έριξε στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) η 22χρονη ηθοποιός επιστρέφει στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά ο λόγος είναι άλλος.


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) ποζάρει στον φακό με ένα πολύ πονηρό και προκλητικό χαμόγελο ντυμένη όπως τη γέννησε η μανούλα της και ξαφνιάζει, ενώ σε άλλη φωτογραφία τσιτσιδώνεται μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους δύο νεαρούς. Μα τι συμβαίνει;

Όλα αυτά η Κρίστεν τα κάνει για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία "Στον δρόμο" όπου πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Τζακ Κέρουακ όπου η 22χρονη ηθοποιός ενσαρκώνει τη Μαριλού.

Σε άλλες σκηνές της ταινίας -αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα- η Στιούαρτ φαίνεται ημίγυμνη από τη μέση και πάνω να ικανοποιεί με μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη ταυτόχρονα και τους δύο συμπρωταγωνιστές της.

Ωστόσο, όσο παράξενα και να φαίνονται όλα αυτά για τη μάλλον χαμηλών τόνων ηθοποιό, η ίδια, θεωρεί όλη εμπειρία "όχι και τίποτα σπουδαίο".

"Δεν με ενόχλησε καθόλου", ομολόγησε μιλώντας στο πρόσφατο φεστιβάλ του Τορόντο η Κρίστεν τονίζοντας ότι η χαλαρότητά της οφείλεται αποκλειστικά στον σκηνοθέτη Γουόλτερ Σέιλς (Walter Sales) ο οποίος "κάνει τα πάντα για να έρχονται τόσο μα τόσο φυσικά".

Κατά τα άλλα, οι φήμες για υποτιθέμενη επανασύνδεσή της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Πάντως, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι οι δύο πρώην ερωτευμένοι είναι μεν ξανά μαζί, δεν είναι όμως σίγουροι ότι αυτό το συγκεκριμένο βήμα θα τους βγάλει πουθενά.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την απιστία της με τον Ρούπερτ Σάντερς, η Κρίστεν λέγεται πως ορκίζεται ότι "τελικά δεν είχε κάνει σεξ με τον σκηνοθέτη". Ο Ρομπ την πιστεύει σε αυτό το σημείο, λένε φίλοι, όμως στην πραγματικότητα δεν παύει να τον απάτησε και αυτό είναι που παλεύει να... καταπιεί...

Τώρα όμως, ένα είναι σίγουρο. Ακόμη και δεν συμφωνούν, οι δύο πρωταγωνιστές θα πρέπει να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους και να ετοιμαστούν για την επόμενη και τελευταία τους -μέχρι στιγμής- υποχρέωση για κοινές εμφανίσεις που δεν είναι άλλη από την επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του "Twilight" τους που αναμένεται στις 14 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, δείτε μερικά τρέιλερ για να ξεχαστείτε.

Ζ.Κ.