Κίντμαν: Ποτέ δεν συμβούλεψα την Χολμς να χωρίσει!

04.10.2012
Στο πολυσυζητημένο πρόσφατα -τρίτο- διαζύγιο του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είχε εμπλακεί κάποια στιγμή και το όνομα της δεύτερης συζύγου, η οποία τώρα διαψεύδει κατηγορηματικά την όποια σχέση.


Οι φήμες ήθελαν τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) όχι μόνο να έχει στηρίξει αλλά και συμβουλέψει την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) την περίοδο που η τελευταία προετοίμαζε τη... μεγάλη έξοδο από τον γάμο της με τον 50χρονο σταρ.

Ως παλιά και σαφώς "παθούσα", η Κίντμαν λέγεται ότι είχε ωθήσει την Χολμς προς το διαζύγιο "για να βρει την υγειά της.

Τώρα όμως, και αφού ο χωρισμός θεωρείται κάτι παραπάνω από οριστικός, η 45χρονη αυστραλέζα σταρ αρνείται την όποια εμπλοκή της στην όλη υπόθεση.

Μιλώντας στο περιοδικό της πατρίδας της, "Who" η Νικόλ ξεκαθαρίζει την κατάσταση: "Δεν της μίλησα ποτέ. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, όμως δεν ενεπλάκην ποτέ σε τίποτα από αυτά"

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κίντμαν παρέμεινε στο κεφάλαιο "Κρουζ" εστιάζοντας ωστόσο στη δική της εμπειρία την εποχή που ήταν παντρεμένη μαζί του

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν 23 χρονών όταν ντύθηκε νυφούλα και 34 όταν χώρισε.

Σήμερα πια, παντρεμένη ξανά και ευτυχισμένη στο πλευρό του τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και των δύο παιδιών τους, η Κίντμαν δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι "τω καιρώ εκείνο" έδινε μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη.

"Παντρεύτηκα πολύ γρήγορα και πολύ νέα. Αλλά δεν το μετανιώνω γιατί έχω την Μπέλα και τον Κόνορ και όντως είχα έναν φανταστικό γάμο για μεγάλη περίοδο. Μετά, όταν το πράγμα δεν προχωρούσε χρειάστηκε να ψάξω βαθιά μέσα μου και να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη", ομολόγησε η Νικόλ τονίζοντας ξανά ότι δεν έχει καθόλου τύψεις για όλα αυτά καθώς τα θεωρεί "κομμάτι της ωρίμανσής της ως άνθρωπος".

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια η Κίντμαν, μέρος της κατάθλιψης οφειλόταν στις συνεχείς προσπάθειες να μείνει έγκυος χωρίς αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας όλες τις θεραπείες γονιμότητας τις οποίες ακολούθησε καθώς και μια εξωμήτριο κύηση.

"Προσπαθούσα και αποτύγχανα, και αποτύγχανα και αποτύγχανα. Έκανα όλα όσα μπορούσε να κάνει κάποιος για να γίνει έγκυος χωρίς αποτέλεσμα", θυμήθηκε η Κίντμαν θεωρώντας πως "κάθε γυναίκα που έχει βρεθεί στη θέση της αντιλαμβάνεται πόσο εύκολα περνάς από αυτό το σημείο στην κατάθλιψη".

Φαίνεται όμως ότι όταν χαλάρωσε ήρθε και το παιδί. Το μοναδικό βιολογικό της παιδί, η Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2008, ενώ η δεύτερη κορούλα της με τον Ούρμπαν, η Φέιθ (Faith) γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ζ. Κ.