Παπακαλιάτης - Καλογήρου: Νέος έρωτας στην πόλη;

03.10.2012
Να δεις που στο τέλος θα γίνει θεσμός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να είναι ή να φέρεται ερωτευμένος με την εκάστοτε συμπρωταγωνίστρια του.

Από τα χρόνια της τηλεοπτικής του άνθησης, δεν υπήρχε περίπτωση σε κάθε μα κάθε σειρά του να μην κυκλοφορούσαν φήμες που τον ήθελαν in love με τις συμπρωταγωνίστριες του. Δεν ξέρουμε, αν ο ηθοποιός έχει κατά νου το... «πρώτα ζω τον έρωτα και μετά τον υποδύομαι», αλλά βάσει των εκάστοτε φημών, λίγες ήταν οι πρωταγωνίστριες του που είχαν γλιτώσει από τα δίχτυα του γόη δημιουργού.

Κι επειδή οι έρωτες αυτοί του Χριστόφορου είναι... «η συνήθεια που μας έγινε λατρεία», διαβάζουμε τώρα ότι ο ηθοποιός παίζει να είναι κάτι παραπάνω από φίλος, συνάδελφος και συμπρωταγωνιστής με την Μαρίνα Καλογήρου. Οι δυο τους συνεργάζονται στη νέα (και πρώτη) κινηματογραφική απόπειρα του Παπακαλιάτη, το «Αν» και σύμφωνα με τις φήμες, έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά και η χημεία ανάμεσά τους ήταν ξεχωριστή από την περίοδο που έκαναν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την ταινία, ήταν φανερό ότι ανάμεσά τους υπάρχει μια διαφορετική σπίθα. Τα βλέμματα και τα αγγίγματα υποδήλωναν ότι οι δυο τους δεν είναι απλά δύο συνεργάτες, «Έχουν έρθει πολύ κοντά και περνάνε πολύ χρόνο μαζί, Η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική», αποκάλυψε κοινός τους φίλος.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, αφού δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Πηγή: Ok