Μινάζ & Κάρεϊ: Σφάζονται οι ντίβες του American Idol

03.10.2012
Θερμότατη αναμένεται η φετινή σεζόν στο γνωστό τάλεντ σόου της Αμερικής, όπου άρχισαν τα όργανα –και τα… γαλλικά- πολύ νωρίς.


Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι στην κριτική επιτροπή του φετινού "American Idol" θα καθίσουν η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) τα στοιχήματα έπεφταν σχετικά με το "πότε θα αρχίσει η σφαγή", όχι το "αν".

Και παρά τις αρχικές τους δηλώσεις-βεβαιώσεις για το αντίθετο, φαίνεται ότι οι δύο ντίβες δεν μπορούν όντως να ανεχτούν η μία την παρουσία της άλλης ούτε στιγμή.

Μάλιστα οι παραγωγοί του σόου αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα χθες καθώς τα αίματα άναψαν επικίνδυνα όταν οι δύο γυναίκες άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται και στο βιντεάκι που ακολουθεί, οι υπόλοιποι κριτές, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και ο Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όταν άρχισαν τα "γαλλικά" από τις κυρίες, αλλά εκείνες είχαν τον… "ασυμάζευτο".

Παρά το ότι τα λόγια δεν ακούγονται ξεκάθαρα η Μινάζ έγινε τόσο έξαλλη όταν η Κάρεϊ την αποκάλεσε "σκύλα" που άνοιξε το στόμα της και ξέχασε να το κλείσει.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκι είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους του σόου ότι "δεν πρόκειται να ανεχτεί καμία μαλ***α από τη γαμ****η υψηλότητά της".

Μια χαρά θα πάει το σόου φέτος. Ξεκίνησε με το… δεξί! Εννοείται φυσικά ότι οι παραγωγοί τρίβουν τα χέριας τους!

Ζ. Κ.