Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μαρίνας Ασλάνογλου

01.10.2012
Νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Μαρίνας Ασλάνογλου τους τελευταίους πέντε μήνες και το αυτό είχε παραδεχτεί η ίδια, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσει περισσότερο.

Τώρα μαθαίνουμε ποιος της «έκλεψε» την καρδιά λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Ο τυχερός είναι ο Γιώργος Ματίκας και πρόκειται για ξάδελφο της Θάλειας Ματίκα, η οποία διαβάζουμε ότι είναι και η «προξενήτρα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, σε μία κοινή έξοδο όλων έγινε το κονέ και το ζευγάρι είναι ήδη πέντε μήνες μαζί. Ο Ματίκας είναι κιθαρίστας στο συγκρότημα Shock Absorber και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι η γλυκιά ηθοποιός κάνει αρκετά συχνά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ η συμπρωτεύουσα έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" όπου ταξίδευαν με προορισμό το Λονδίνο. Όπως διαβάζουμε και οι δύο αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν συχνάζουν σε κοσμικά στέκια της πόλης.