Λοτσάρη: «Αδειάζει» τον πρώην σύζυγο ή μάς φαίνεται;

01.10.2012
Για τον γάμο της Νίνας Λοτσάρη με τον Κωνσταντίνο Σκροδάλη και το τέλος αυτού, τους τελευταίους μήνες έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά.

Από τον περασμένο Απρίλιο που κυκλοφορήσαν οι πρώτες φήμες για χωρισμό και το περίφημο τότε δελτίο Τύπου διάψευσης του ζεύγους μέχρι πριν λίγες μέρες που η Λοτσάρη – επιτελούς- παραδέχτηκε ότι χώρισαν, σε δουλειά βρισκόμασταν. Ωστόσο, αυτό που ακόμη δεν έχουμε μάθει είναι τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια. Κι ενώ πριν λίγους μήνες διέψευδαν με δελτία και δημόσια φιλιά και εναγκαλισμούς τα περί χωρισμού.

Βλέπεις, Λοτσάρη και Σκορδάλης κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την αιτία χωρισμού, προκειμένου να διαφυλάξουν τις δύο τους κόρες από την έκθεση. Αίτηση διαζυγίου δεν έχουν καταθέσει ακόμη ενώ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο βάπτιση της μικρής τους κόρης, για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, μάς προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η δήλωση που διαβάσαμε στη Real life και φέρεται να την έκανε η Λοτσάρη στο περιβάλλον της.

«Έχω τελειώσει με τον Κωνσταντίνο. Κοιτάω μπροστά και γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Είμαι πολύ καλά κι έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μου».

Εννοείται ότι το χαμόγελο στα σαρκώδη χείλη της ηθοποιού, το έφερε πίσω ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, Σπύρος Μπράτος με τον οποίο βγαίνει τους τελευταίους μήνες!!!!