Τζώρτζογλου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του

31.08.2012
Λίγες μέρες μετά την είδηση – σοκ(ι) ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου χώρισε με την αγαπημένη του Ζιζέλ, ο ηθοποιός έρχεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό

Αλλά και να εξηγήσει τους λόγους που τους οδήγησαν στην ξαφνική απόφαση. Ο ηθοποιός, που επέστρεψε από το Λος Άντζελες και τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά της Κύπρου, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ».


«Ναι χώρισα με τη Gisele Lubsen. Νομίζω ότι όταν τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος, στεναχωριέσαι γιατί έχεις αγαπήσει τις στιγμές που έζησες με έναν άνθρωπο. Νιώθεις ευγνωμοσύνη για όσα βίωσες, αλλά και πονάς, γιατί έχεις συνηθίσει να είσαι μαζί του. Οι άνθρωποι είμαστε αποτελέσματα των συνηθειών μας . Υπάρχουν συνήθειες που σε ωφελούν και άλλες που σε βλάπτουν. Το ίδιο συμβαίνει και στις σχέσεις. Το μόνο που νιώθω είναι ευγνωμοσύνη και αγάπη για το ταξίδι με τη Gisele. Το κομμάτι της συνήθειας μπορεί να με πονά, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που πάντα “έσπαγε” τις συνήθειές του».

Παραδέχεται, δε, ότι του λείπει η πρώην αγαπημένη του, ως άνθρωπος.

«Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, βλέπω μακροπρόθεσμα και σκέφτομαι ότι αργότερα μπορεί να γίνουμε φίλοι. Η αγάπη, όταν είναι αληθινή δεν χάνεται. Η “εποχική” αγάπη και ο εγωιστικός έρωτας μπορεί να χαθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.