Σοκ: Πυροβόλησαν τον Κωστέτσο όταν ήταν παιδί

29.08.2012
Παράπονο δεν έχουμε, κάθε φορά που ο Βασίλειος Κωστέτσος δίνει συνέντευξη, όλο και κάτι θα πει, που θα έχουμε να ασχολούμαστε.

Τούτη τη φορά, εκτός από την απορία του αν στον Παράδεισο έχει Facebook και Twitter (ναι το ακούσαμε κι αυτό) έκανε και μία αποκάλυψη – σοκ για ένα άγνωστο περιστατικό που του συνέβη στην παιδική ηλικία...

Τον πυροβόλησαν όταν ήταν 9 χρονών!!! Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το γεγονός αυτό άλλαξε όλη του τη ζωή.

"Πιστεύω ότι η κόλαση και ο παράδεισος βρίσκονται στη γη. Το ζούμε εδώ. Η ζωή εκεί που σου φέρνει κάτι πάρα πολύ κακό, μετά σου φέρνει κάτι πολύ καλό. Για παράδειγμα, με έχουν χτυπήσει με όπλο σε μια τρυφερή ηλικία, των εννέα χρονών. Ήταν μία ηλικία που μεγάλωνα, γινόμουν αγόρι, είχα ανησυχίες, έπαιζα τα παιχνίδια μου. Και αυτό άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου, τελείως ανύποπτα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:.

«Την ώρα που μιλούσα με τους φίλους μου ένιωσα πως κάτι με χτύπησε, πέρασα για τέσσερις μήνες με εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες. Σώθηκα από ένα θαύμα, το οποίο θαύμα μετατράπηκε στην καριέρα που μου χάρισε αυτή η τόσο δύσκολη στιγμή"