Συναγερμός: Ο Πάτινσον δέχτηκε να συναντήσει την άπιστη Στιούαρτ

28.08.2012
Το διάσημο ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα καθώς δεν αποκλείεται ο απατημένος Ρομπ (Rob) να είναι έτοιμος να συγχωρήσει το… κέρατο.

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, πράγμα που φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) οι οποίοι δείχνουν σημάδια συμφιλίωσης.

Αλλά για να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, ας μεταφέρουμε απλά την πληροφορία που έρχεται από στενό φίλο του 26χρονου ηθοποιού μέσω του περιοδικού "Look", σύμφωνα με την οποία, οι δύο σταρ πρόκειται να συναντηθούν κατ' ιδίαν για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

"Πάει καιρός που η Κρίστεν τον ικετεύει να βρεθούν από κοντά για να μιλήσουν", αποκαλύπτει ο φίλος εξηγώντας ότι ο Ρομπ ένιωσε μέχρι και λύπη όταν είδε τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιζε η πλειοψηφία των ΜΜΕ αλλά και των θαυμαστών τους.

"Για την ακρίβεια, ο Ρόμπερτ παραδέχεται ότι αυτό που βιώνει εκείνη πρέπει να είναι πολύ χειρότερο καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον χωρισμό, αλλά και την οργισμένη επίθεση από παντού, ενώ εκείνος δέχεται μόνο μηνύματα συμπάθειας και συμπαράστασης", συνεχίζει η πηγή υπογραμμίζοντας ότι ο χρόνος έχει σαφώς απαλύνει τον πόνο του, ενώ το τελευταίο τους τηλεφώνημα διάρκειας μίας ολόκληρης ώρας (!) ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Το αν τελικά ο Πάτινσον αποφασίσει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στην πρώην αγαπημένη του... παίζεται. Ωστόσο, το γεγονός ότι εθεάθη να φορά τα γυαλιά της –κατά την προσφιλή τους συνήθεια να ανταλλάσουν ρούχα- αξιολογείται από… "ειδικούς" ως ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Κρίστεν Στιούαρτ αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια ότι είχε απατήσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τον σκηνοθέτη της ταινίας "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός", Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του παράνομου ζεύγους σε πολύ τρυφερές… περιπτύξεις.

Z. K.