Τι συμβαίνει τελικά με Καμπούρη - Ταρασιάδη;

28.08.2012
Η σχέση της Δέσποινας Καμπούρη και του πατέρα του παιδιού της, Βαγγέλη Ταρασιάδη για λίγο καιρό... ξαποσταίνει και ξανά τη δημοσιότητα απασχολεί.

Τι κι αν η νεαρή παρουσιάστρια λέει ξανά και ξανά ότι δε θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της; Αυτό δεν εμποδίζει πολλούς να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η οποία έγινε ιδιαίτερα... δημοφιλής μετά την κρίση/χωρισμό της με τον πατέρα της κόρης της, τον περασμένο χειμώνα. Λίγους μήνες πριν το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, αλλά φευ, και πάλι μάς "απασχολεί".

Κάθε φορά που η Καμπούρη κάνει σόλο εξόδους, οι φήμες περι νέας κρίσης, φουντώνουν. Ειδικά το καλοκαίρι που είδαμε την παρουσιαστρια να κάνει διακοπές με τις φίλες της και όχι με τον καλό της. Κι ενώ, λοιπόν, τα δημοσιεύματα επέμεναν περί οριστικού χωρισμού τουτη τη φορά, το ζεύγος κάνει δύο δημόσιες εμφανίσεις στο καπάκι.

Στην πρώτη πηγαίνουν μαζί στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου κατά την έξοδό τους ο φακός απαθανατίζει την Καμπούρη να χαρίζει στο φακό το χαμόγελο Colgate που προδίδει... ευτυχία. Μετά πήγαν μαζί στο γάμο του Θοδωρή Παπαλουκά με την Βασιλική Τσεκούρα κι εκεί επίσης η Καμπούρη είχε το γνωστό χαμόγελο. Ενώ ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες της με τον Ταρασιάδη, που προδίδουν ένα αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Κι αν απορείς, τι συμβαίνει τελικά με αυτούς τους δύο; Η απάντηση είναι ότι Καμπούρη και Ταρασιάδης μετά την επανασύνδεση τους δεν αντιμετώπισαν νέα κρίση....