Διαφωνούν για το γάμο Άνιστον - Θερού

24.08.2012
Το είπε το "ΝΑΙ" η Τζέν Άνιστον στην πρόταση του Τζάστον Θέρου, ας ελπίσουμε να μη μας τα χαλάσουν τώρα στις λεπτομέρειες του γάμου.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θέρου (Justin Theroux) θέλουν ο γάμος τους να έχει αέρα διακοπών!

Οι δύο τους έβγαιναν μαζί για 15 μήνες πριν αποφασίσουν να αρραβωνιαστούν στις 10 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του Τζάστιν. Τώρα το ζευγάρι συζητά τις λεπτομέρειες του γάμου και προσπαθεί να καταλήξει στο τι γάμο θα κάνουν αλλά και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Όπως λέγεται η Τζένιφερ θέλει να «κλεφτούν» και συνοδεία λίγων και καλών φίλων να παντρευτούν σε πολύ κλειστό κύκλο σε κάποιο μέρος μακρινό. Θέλει να μοιάζει με διακοπές, αυτό που είναι άλλωστε και η αγαπημένη τους συνήθεια.

Από την άλλη ο Τζάστιν προτιμά γάμο λιτό και χειμερινό στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, η Τζένιφερ θέλει να το γιορτάσει κάνοντας «γλέντι τρικούβερτο», κάτι που μάλλον βρίσκει αντίθετο τον καλό της. Ο Τζαστιν – που σημειοτέον παντρεύεται για πρώτη φορά - δεν επιθυμεί εορτασμούς φανταχτερούς οπότε μάλλον δεν θα δούμε γάμο υπερπαραγωγή.

Η Τζεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δηλώνει κατενθουσιασμένη που ξαναπαντρεύεται. Για την Άνιστον θα είναι ο δεύτερος γάμος της μετά το χωρισμό της με τον Μπράντ Πιτ (Brad Pitt) με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη πέντε χρόνια από το 2000 μέχρι και το 2005.

«Η Τζεν πετάει από τη χαρά της για τη δεύτερη ευκαιρία που της δίνεται να κάνει έναν ευτυχισμένο γάμο. Άλλωστε, ο Τζάστιν της έχει δώσει όρκους αιώνιας αγάπης» δήλωσε πηγή.

Δ.Γ.