Ράκος η Στιούαρτ στην 1η εμφάνιση μετά το χωρισμό

23.08.2012
Σου έλειψε; Είχες την περιέργεια να δεις πώς έχει γίνει η Κρίστεν μετά το χωρισμό; Ήρθε η ώρα να λυθεί η απορία σου.

Ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι η Κρίστεν Στιούαρτ (Christen Stewart) απατούσε το σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες "Twilight", Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) με το σκηνοθέτη της από τη "Χιονάτη", Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για Κρίστεν διαβάζαμε συνέχεια και Κρίστεν δε βλέπαμε. Η ηθοποιός ήταν άφαντη καθώς ήθελε να αποφύγει να "αντιμετωπίσει" πιθανές άσεμνες ερωτήσεις δημοσιογράφων, αλλά και πιθανά γιουχαΐσματα από φαν του Πάτινσον.

Φαίνεται δεν άντεξε άλλο την κλεισούρα η ηθοποιός και βγήκε για πρώτη φορά έξω στο Λος Άντζελες κι όπως ήταν αναμενόμενο δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, η Κρίστεν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -πολύ στενοχωρημένη και ταλαιπωρημένη-, ενώ το μόνο καλό πάνω της θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σπορ ντύσιμό της επειδή δείχνει το καλογραμμωμένο της σώμα.

Σύμφωνα με πηγή, η ηθοποιός βρίσκεται ένα βήμα πριν το νευρικό κλονισμό, έχει μετανιώσει πικρά για το στραβοπάτημά της κι όλο αυτό το διάστημα μοιράζει το χρόνο της πότε στο σπίτι των γονιών της και πότε στο σπίτι της κολλητής της, κλαίγοντας μέρα νύχτα.

Πάντως, αν και δε φαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική της επανασύνδεσης με το Ρόμπερτ, ο 26χρονος ηθοποιός φέρεται να δήλωσε στους παραγωγούς των ταινιών "Twilight" ότι θα τη συνοδεύσει στο κόκκινο χάλι στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της σειράς, προκειμένου να την προστατέψει από πιθανές "δύσκολες στιγμές".

Λες τελικά να τον τουμπάρει και να τον κερδίσει πίσω;

Να θυμίσουμε ότι η Κρίστεν δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "On The Road", στο Λονδίνο πριν λίγες ημέρες προς απογοήτευση των παραγωγών που βασίζονταν πολύ στην παρουσία της κατά την προώθηση του έργου όταν την είχαν επιλέξει να συμμετέχει στο καστ.

Πάντως, αναμένεται να παραβρεθεί στην πρεμιέρα του "On The Road" στο Τορόντο μέσα στο Σεπτέμβριο. Για να δούμε αν θα έχουμε παρατράγουδα…

Ν.Ε.