Γιατί η Άνιστον κρύβει το δαχτυλίδι των αρραβώνων;

21.08.2012
Μπορεί να ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική της ζωή, αλλά απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει κάτι που η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) θέλει να το κρατήσει για τον εαυτό της.

Μπορεί να ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική της ζωή, αλλά απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει κάτι που η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) θέλει να το κρατήσει για τον εαυτό της.

Αναφερόμαστε στο δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο αγαπημένος της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) όταν της έκανε την επίσημη πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων του, αφού δεν το έχουμε δει σε καμία φωτογραφία.

Προς απογοήτευση πολλών, ένα απλό δαχτυλίδι κοσμεί το δάκτυλό της, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που την τράβηξαν παπαράτσι στη Νότιο Καρολίνα όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, "We’ re The Millers".

Δεν είναι και λίγες οι φορές που κρύβει το αριστερό της χέρι στην τσέπη για να μη φαίνονται καν τα δάχτυλά της.

Βέβαια, δε χρειάζεται να πάει ο νους μας στο κακό, δηλαδή ότι η Τζένιφερ μπορεί να έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο. Εδώ η γυναίκα έχει ιδρώσει για να φτάσει επιτέλους η στιγμή να ξαναπεί το "I Do" μιας κι η πρώτη φορά με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) δεν της βγήκε γουρλίδικη.

Φίλος της Τζένιφερ διαβεβαίωσε περιοδικό ότι η ηθοποιός είναι κατενθουσιασμένη, μη σου πω συγκλονισμένη με το δακτυλίδι του καλού της. Πρόκειται για ένα τεράστιο διαμάντι με σμαραγδένια κοπή, το οποίο σχεδίασε ο ίδιος με τη βοήθεια ενός φίλου του κοσμηματοπώλη.

Τόσο πολύ την τρέλανε η ομορφιά και το μέγεθός του που αμέσως μετά τον αρραβώνα, η Τζένιφερ πήρε στη σειρά όλους της τους στενούς φίλους να τους πει τα ευχάριστα νέα και να τους περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το δακτυλίδι.

Φωτιά θα πήρε ο λογαριασμός του τηλεφώνου, αλλά αυτά θα είναι ψίχουλα για τη χολιγουντιανή σταρ. Δεν εξηγείται αλλιώς, μάλλον φοβάται μην το δούμε και της το ματιάσουμε.

Ν.Ε.