Εβγαλαν μαχαίρια Βικτόρια Μπέκαμ & Κέιτι Χολμς

20.08.2012
Παρότι υπήρξαν κολλητές οι δύο κυρίες της πασαρέλας είναι έτοιμες να αρπαχτούν μαλλί με μαλλί με αφορμή τις επιδείξεις που θα παρουσιάσουν την ίδια μέρα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, οι φήμες θέλουν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να ονειρεύεται να κατατροπώσει τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) χρησιμοποιώντας τη δύναμη της δημοσιότητας που απέκτησε πρόσφατα, χάρη στο αιφνιδιαστικό διαζύγιο της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Η 33χρονη ηθοποιός θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως σχεδιάστρια με τη φίρμα Holmes & Yang, ενώ η 38χρονη τραγουδίστρια και καταξιωμένη σχεδιάστρια πλέον, θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή της VB στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Οι δύο τους έκαναν κολλητή παρέα οικογενειακώς για χρόνια, αλλά η φιλία τους ξέφτισε αρκετό καιρό πριν τον χωρισμό της Χολμς.

"Η Κέιτι σίγουρα ελπίζει να επισκιάσει τη Βικτόρια. Είναι η πρώτη της επίδειξη και είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει", αποκάλυψε πηγή του περιβάλλοντος της.