Η μασέζ που ξελόγιασε τον Κάσπερ της Jlο

02.08.2012
Oι απιστίες και τα ξενοκοιτάγματα δεν έχουν τέλος στο Χόλιγουντ.

Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε η Τζένιφερ Λόπεζ, που σύμφωνα με το περιοδικό ''In Touch'' ο εδώ και 10 μήνες αγαπημένος της Τζένιφερ, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) πέρασε στιγμές χαλάρωσης στον εξωτικό κέντρο μασάζ στη Νέα Υόρκη.

Η 31χρονη Μπίμπι (Bibi), εξωτική μασέζ που εργάζεται στο εν λόγω κέντρο, επιβεβαίωσε πως μία ημέρα προτού γιορτάσει τα 43α γενέθλιά της η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Κάσπερ απολάμβανε τις υπηρεσίες των εξωτικών μασέζ!

Σύμφωνα με την Μπίμπι αλλά και έναν εργαζόμενο (τον Don Jayasinha,) από το gay στριπτιτζάδικο που στεγάζεται σε άλλο όροφο του ίδιου κτηρίου, ο 25χρονος χορευτής που έχει κλέψει την καρδιά της Jlo, έδειχνε αρκετά βιαστικός στην επίσκεψή του- έμεινε λιγότερο από 10 λεπτά- στο κέντρο μασάζ, το οποίο φαίνεται να προσφέρει παντός είδους υπηρεσίες.

Οι μάρτυρες τονίζουν μάλιστα πως ο Σμαρτ επισκέπτεται τις μασέρ τουλάχιστον 2 φορές το μήνα.

Πηγές από το περιβάλλον του Κάσπερ αρνούνται πάντως κάτι τέτοιο και υποστηρίζουν πως ο αγαπημένος της Τζένιφερ επισκέφτηκε την περιοχή για να ''χτυπήσει'' ένα τατουάζ στα δάχτυλά του.

Το τατουάζ υποτίθεται πως περιλαμβάνει τις λέξεις ''hard love'' (σκληρή αγάπη), κάτι που όμως το περιοδικό '' In Touch'' αμφισβητεί, μιλώντας για παλιό τατουάζ που ο Κάσπερ έχει πολύ καιρό τώρα.

Πάντως και οι παπαράτσι καίνε τον Κάσπερ. Ο φωτογράφος που τον εντόπισε να επισκέπτεται και να φεύγει από το εν λόγω κτήριο, ανέφερε πως ο Σμαρτ έδειχνε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος κατά την έξοδό του!

Update: σύμφωνα με την εφημερίδα "Mirror" αλλά και το δίκτυο "TMZ", οι δικηγόροι της Τζένιφερ Λόπεζ, ζητούν πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων των περιοδικών "Star" και "Ιn Touch", τα οποία αφορούν τον σύντροφο της 43χρονης, Κάσπερ Σμαρτ.

Εφόσον αυτό δεν συμβεί, είναι διατεθιμένοι να προβούν σε μηνύσεις! Η πλευρά της Λόπεζ υποστηρίζει μάλιστα πως ο Σμαρτ βρέθηκε στην περιοχή για να αλλάξει το τατουάζ που έχει στα δάχτυλά του.