Ακόμα ένα μωρό για τη Βικτόρια Μπέκαμ;

02.08.2012
Μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις έδωσε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

Το πρώην ''Spice Girl'' και πλέον επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού ''Glamour'' για το τεύχος Σεπτεμβρίου σε άκρως αποκαλυπτικές πόζες, όπως εκείνη στην μπανιέρα ή άλλη με το milkshake στο χέρια και λίγα ρούχα στο σώμα!

Δεν είναι μόνο οι πόζες της Βικτόρια καυτές! Εξίσου αποκαλυπτικά είναι όσα λέει η 38χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ!

Η Βικτόρια αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το σκυθρωπό της βλέμμα, κάθε φορά που ποζάρει στο φωτογραφικό φακό:

''Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν χαμογελούσα πολύ όταν έβγαζα μια φωτογραφία. Νομίζω πως αυτό σταμάτησε όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στο χώρο της μόδας. Από τότε που έγινα σχεδιάστρια, σταμάτησα να χαμογελώ'', τόνισε γελώντας η Μπέκαμ για να συνεχίσει:

''Η μόδα έκλεψε το χαμόγελό μου. Δημιούργησα αυτή την περσόνα (και δεν λέω ότι έτσι είμαι εγώ στην καθημερινότητά μου), απλά είναι μια πανοπλία που βάζω''.

Εν το μεταξύ, η 38χρονη κυρία Μπέκαμ, μας έβαλε σε σκέψεις για το τι ετοιμάζει και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στο ''Glamour'', η Βικτόρια, μητέρα τεσσάρων παιδιών – ο Μπρούκλιν (Brooklyn) 13, ο Ρομέο (Romeo) 9, ο Κορυζ (Cruz) 7 και η 12 μηνών Χάρπερ Σέβεν – δήλωσε πως ένα ακόμα παιδί είναι καλοδεχούμενο!

''Δεν θα έλεγα όχι σε ακόμα ένα μωρό! Είναι σίγουρο δύσκολο να διατηρείς καριέρα, οικογένεια και τη σχέση με τον άντρα σου αλλά ποτέ μην λες ποτέ''!

Όσο για το πώς θέλει να είναι σε πέντε χρόνια, η Μπέκαμ τονίζει:

''Θα ήθελα να έχουμε υγεία και να είμαστε χαρούμενοι. Θέλω η επιχείρησή μου να μεγαλώσει και να μπορώ να κάνω τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση!