Μπουνιές-κλωτσιές & τα παιδιά του Τζάκσον σε κίνδυνο

25.07.2012
Το σίριαλ της οικογένειας Τζάκσον συνεχίζεται και τα τελευταία επεισόδια, συγκλονίζουν.

Τζάνετ εναντίον Πάρις:

Σε πρόσφατο βίντεο του δικτύου TMZ, βλέπουμε την Τζάνετ Τζάκσον να προσπαθεί να αρπάξει το κινητό της ανιψιάς της, να κάνει κίνηση να χτυπήσει την 14χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον ενώ την αποκαλούσε μικρή κακομαθημένη σκύλα! Η μικρή ανταπάντησε πως το σπίτι είναι δικό της και όχι της οικογένειας Τζάκσον και κάλεσε τη θεία της να απομακρυνθεί. Όλα αυτά, έλαβαν χώρα έξω από το σπίτι του Τζάκσον στο οποίο μένουν τα τρία του παιδιά.

Φαίνεται μάλιστα πως η διαφωνία συνεχίστηκε και μέσα στο σπίτι, όπου τα αδέρφια του Τζάκσον – Τζάνετ, Ράντι και Ζερμέν- προσπάθησαν με τη βία να πάρουν μαζί τους τα τρία παιδιά του Μάικλ.

Στη μέση μπήκε ο Τρεντ Τζάκσον, ανιψιός του Τζόε Τζάκσον (πατέρα του Μάικλ) ο οποίος πήρε το μέρος των παιδιών και φαίνεται πως έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Ράντι και γρονθοκόπησε τον Τζερμέν. Πάντως, παρότι η αστυνομία εκλήθη, συλλήψεις δεν έγιναν αλλά οι έρευνες προχωρούν.

Η δικηγόρος που ζητά την επιμέλεια

Μετά από τις επικίνδυνες αυτές σκηνές ανάμεσα στα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον και τους θείους, η δικηγόρος των Πρινς, Πάρις και Πρινς Μάικλ, Μάργκαρετ Λοντίς (Margaret Lodise) έκανε τις πρώτες κινήσεις που απαιτούνται για να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, αφού η νόμιμη κηδεμόνας τους, η μητέρα του Μάικλ, Κάθριν δεν έχει έρθει εδώ και εννιά ημέρες σε επαφή με τα παιδιά. Φυσικά, οι εναπομείναντες Jakcson 4 φρόντισαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες που δείχνουν την μητέρα τους Κάθριν σώα και αβλαβή.

Έξτρα προστασία ζητά ο Τρεντ Τζάκσον:

Ο ανιψιός της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον, Τρεντ έχει αναλάβει το ρόλο σωματοφύλακα των τριών παιδιών του εκλιπόντος τραγουδιστή. Ο Τρεντ φοβάται μάλιστα πως οι υπόλοιποι συγγενείς σχεδιάζουν την απαγωγή των τριών παιδιών, που όποιος τα έχει, μπορεί να βάλει στο χέρι την τεράστια περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους.

Πάντως, τα δύο αδέρφια του Μάικλ, Ράντι και Ζερμέν, προσέφυγαν στην εταιρία διαχείρησης της περιουσίας του αδερφού τους για να ζητήσουν βοήθεια στο μεγάλωμα των παιδιών τους.


Και οι διαχειριστές της περιουσίας στο παιχνίδι!

Δεν είναι μόνο ο Τρεντ Τζάκσον που φοβάται πως τα παιδιά του Μάικλ κινδυνεύουν. Τώρα και οι διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον φοβούνται πως τα παιδιά δεν είναι ασφαλή χωρίς την επίβλεψη της γιαγιάς τους Κάθριν. Το σχέδιο που μελετάται έχει ως εξής: οι διαχειριστές θα καταγγείλουν τους συγγενείς του Μάικλ πως απήγαγαν τη μητέρα του. Κατόπιν, θα ζητήσουν την επιμέλεια των παιδιών και την επίβλεψή τους.

Και ο Τίτο Τζάκσον στην μέση!

Ακόμα ένας Τζάκσον που διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών του Μάικλ. Ο ΤJ (tito jakcson junior), γιος του αδερφού του Μάικλ, Τίτο, έχει φερθεί σαν πατέρας των τριών παιδιών του Μάικλ και με νομικές διαδικασίες έχει ζητήσει την προσωρινή τους επιμέλεια. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Μάικλ, φαίνεται πως συμφωνούν εν μέρει, στο να πάρει ο TJ τον έλεγχο της προστασίας των τριών ανηλίκων.

Ο TJ μέσω του Twitter ενίσχυε συναισθηματικά την ανιψιά του Πάρις, και υπήρξε αγαπημένος της Κιμ Καρντάσιαν, την οποία συνόδεψε και στο σχολικό της χορό.

Και η Πάρις μαζεύτηκε:

Ανάμεσα σε όλο αυτό τον πανικό, η Πάρις Χίλτον συνέχισε να τουιτάρει, αυτή τη φορά δείχνοντας μια μεταμέλεια αλλά συνεχίζοντας να τονίζει πως δεν έχει νέα από τη γιαγιά της. Η 14χρονη ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους που νιώθουν πως έχει αλλάξει και τόνισε πως θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.

Φυσικά, η πλευρά των αδερφών Τζάκσον -ειδικά η Τζάνετ, ο Ράντι και ο Ζερμέν- επιμένει πως η γιαγιά Κάθριν είναι μια χαρά, χωρίς βέβαια η τελευταία να έχει επικοινωνήσει με τα τρία εγγόνια της.

Να θυμίσουμε πως στην διαθήκη του Μάικλ μερίδιο είχε μόνο η μητέρα του και τα τρία του παιδιά. Τα δε αδέρφια του, με τα οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Μάικλ στους Jackson 5, πρόσφατα έκαναν μια επανένωση με προγραμματισμένες συναυλίες, οι περισσότερες από τις οποίες ακυρώθηκαν λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από το κοινό.

Κατερίνα Π.