Η Άνιστον δεν καίγεται να κάνει παιδιά

25.07.2012
Εμείς ποντάρουμε στο ότι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) θέλει να γίνει μητέρα αλλά όπως φαίνεται, έχουμε πέσει πολύ έξω.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα και όπως αναφέρει το πρακτορείο ''Cover'' η 42χρονη ηθοποιός έχει δώσει προτεραιότητα στη σχέση της με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Πηγή του βρετανικού περιοδικού ''Grazia'' αναφέρει πως η Άνιστον δεν βρίσκει σημαντικό το να γίνει μητέρα αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον σε σχέση με το πως ένιωθε παλιότερα. Τα παιδιά δεν φαίνεται πως θα γέμιζαν τη ζωή της και η βασική προτεραιότητά της είναι η σχέση με το Τζάστιν.

Η πηγή συμπληρώνει μάλιστα πως ο Θερού ήταν ξεκάθαρος από την αρχή του δεσμού με την Τζεν πως δε θέλει να κάνει ακόμα οικογένεια ενώ η Άνιστον συνειδητοποίησε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό:

''Η Τζένιφερ δεν έχει αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό που θέλει. Είναι ευτυχισμένη και δεν χρειάζεται ένα παιδί για να ολοκληρώσει την ευτυχία αυτή''.


Εν το μεταξύ, οι φιλίες που έχει αναπτύξει η Τζέν το τελευταίο διάστημα, ευνοούν την απόφαση να τρενάρει το θέμα απόκτησης παιδιών. Η στενή φιλία με τις παρουσιάστριες Έλεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) και την Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) την έκανε να δει τη μητρότητα με άλλο μάτι. Ούτε η Έλεν έχει αποκτήσει παιδιά αλλά ζει ευτυχισμένη.

Πάντως, παρά τις φήμες για χωρισμό, η Άνιστον διανύει ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης της με το Θερού και δεν αποκλείεται να παντρευτούν αργότερα φέτος. Ακόμα κι αυτό να μην συμβεί, πηγή του ''Grazia'' αναφέρει πως η ζωή της Άνιστον έχει αγγίξει την τελειότητα και πως δεν είναι – όπως παλιά- αυτοσκοπός της να παντρευτεί ξανά και να γίνει μητέρα.

Κατερίνα Π.