Σοκ: η Κρίστεν Στιούαρτ κεράτωσε τον Πάτινσον

25.07.2012
Mια απίστευτη υπόθεση απιστίας συγκλονίζει τις ώρες αυτές ένα από τα πιο αγαπημένα νεαρά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) που με δημοσιεύματά τους δύο αμερικάνικα περιοδικά υποστηρίζουν πως η 22χρονη σταρ του ''Twilight'' απάτησε τον γόη συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

Σύμφωνα με πηγές τόσο του περιοδικού ''People'' όσο και του περιοδικού ''Us Weekly'', πέτρα του σκανδάλου είναι ο παντρεμένος σκηνοθέτης Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) με τον οποίο η Στιούαρτ συνεργάστηκε στην ταινία ''Η Χιονάτη και ο Κυνηγός'' (Snow White And The Huntsman).

Ο 41χρονος Βρετανός στην καταγωγή, είναι πατέρας δύο παιδιών και σύζυγός του είναι το 33χρονο μοντέλο, Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross).

Βάσει των δημοσιευμάτων, το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, την περασμένη Τρίτη σε τρυφερά ενσταντανέ με την 22χρονη Κρίστεν να κουρνιάζει στην αγκαλιά του σκηνοθέτη.

Όπως είναι φυσικό, τα νέα σόκαραν τους θαυμαστές των δύο πρωταγωνιστών του ''Twilight'', ενώ το περιοδικό ''People'' αναφέρει πως η Στιούαρτ είναι ράκος και η ίδια αναγνωρίζει πως όλο αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που συνέβη από παντελή έλλειψη κρίση. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Στιούρτ δεν διατηρούσε δεσμό με το σκηνοθέτη και πως η συγκεκριμένη σκηνή είναι κάτι που δεν έπρεπε να γίνει:

''Η Κρίστεν είναι καλός άνθρωπος, απλά έκανε μια κακή επιλογή''.

Εν το μεταξύ, τα κακά νέα ήρθαν λίγους μήνες αφ' ότου ο Πάτινσον ανέφερε σε συνέντευξή του στο ιταλικό ''Vanity Fair'' πως δεν καταλαβαίνει και δεν συμπονά τους ανθρώπους που απατούν το σύντροφό τους:

''Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να απατούν. Οι γονείς μου είναι μαζί από τότε που η μητέρα μου ήταν 17 και ο πατέρας μου 25 ετών. Είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι. Μεγάλωσα πιστεύοντας πως μπορείς να είσαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο για όλη σου τη ζωή''.

Ο ίδιος ο 26χρονος Πάτινσον ήταν άλλωστε εκείνος που επιβεβαίωσε το δεσμό με την Στιούαρτ το 2010 μιλώντας στην εφημερίδα ''Sun'':

''Είναι δύσκολο αλλά ναι, είμαστε ζευγάρι'', ενώ πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να έχει ανεβεί και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάντως, τα σύννεφα στη σχέση Πάτινσον- Στιούαρτ φάνηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη της 22χρονης ηθοποιού στο περιοδικό ''Elle'' όπου η Στιούαρτ τόνισε πως ζει μια βαρετή ζωή και θέλει κάτι 'κακό' να της συμβεί:

''Μπορείς να διδαχτείς τόσα πολλά από τα 'κακά' πράγματα. Νιώθω να βαριέμαι. Κάποιες φορές λέω, γιατί να γίνουν όλα τόσο εύκολα για μένα. Θέλω κάποιος να με γ**σει!

Εν το μεταξύ, και η 33χρονη σύζυγος του σκηνοθέτη, πυροδότησε τις φήμες περί απιστίας με περίεργα τιτιβίσματά της στο Twitter -με κυριότερη την φράση της Μέριλιν Μονρόε: ''Κάποιες φορές πρέπει να διαλυθούν καλά πράγματα για να έρθουν τα ακόμα καλύτερα''- λίγο πριν σβήσει το λογαριασμό της.

Φυισικά, ο Ρούπερτ είχε δείξει εξ' αρχής τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία με τη Στιούαρτ, για την οποία είχε πει τα καλύτερα στις συνεντεύξεις προώθησης της Χιονάτης:

''Είναι δυνατή και με τσαγανό, το ίδιο νομίζω πως είναι η Κρίστεν και στην προσωπική της ζωή. Σηκώνει μεγάλο βάρος στους ώμους της αλλά το κάνει εκπληκτικά'', είχε τονίσει ο σκηνοθέτης στο ''E!news''.

Εννοείται πως οι απανταχού θαυμάστριες του Πάτινσον, βρίζουν με όλους του δυνατούς τρόπους την Στιούαρτ από κάθε κοινωνικό δίκτυο. Εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών δεν έχουν προβεί ακόμα σε δηλώσεις!

Κατερίνα Π.