Πόσα κιλά έχει πάρει η Χρουσαλά;

25.07.2012
Μπορεί να τρομάξαμε να την κάνουμε να το παραδεχτεί ότι είναι έγκυος, όμως τώρα που το παραδέχτηκε ποιος την πιάνει την Μαριέτα Χρουσαλά αφού φωτογραφίστηκε για το περιοδικό ΟΚ με την κοιλιά-τούρλα.

Το κορίτσι έχει πάρει μόλις 4 κιλά και 300 γραμμάρια και δεν την νοιάζει καθόλου, αφού το μόνο που διακρίνεται στην ουσία είναι η κοιλιά της και τίποτα περιττό!

Το κορίτσι και μέλλουσα μαμά περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης της ενώ λέει ότι ο Λέων: “θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς!Το είχα δει και το είχα αισθανθεί από την αρχή της σχέσης μας", είπε το κορίτσι. Τώρα πού το είδε ακριβώς δεν ξέρουμε, ίσως ήταν και στο φλυτζάνι.

Άραγε θα επιστρέψει στην τηλεόραση που τόσο μας έχει λείψει; "Δεν το έχω σκεφτεί. Έτσι και αλλιώς, δεν ήμουν από τις γυναίκες που τους απασχολούσε ντε και καλά να κάνουν κάτι στην τηλεόραση, ούτε κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη τι εκπομπή θα παρουσιάσω. Μου αρέσει να χαζεύω τηλεόραση, να ενημερώνομαι, να ψυχαγωγούμαι, αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητές μου πια”, είπε η μέλλοσα μαμά Μαριέτα.

Ελένη Αναστασάκη