Μαστροκώστα-Δέλλας: Πουλάνε τα ακίνητα τους;

20.07.2012
Η κρίση, οι φόροι και τα άτιμα τα χαράτσια έχουν κάνει πολλούς εκπροσώπους της showbiz, να βάζουν πωλητήριο ή να σκέφτονται να πουλήσουν σπίτια ή άλλα ακίνητα που έχουν, αφού δεν μπορούν να τα πληρώσουν

Τούτη τη φορά, διαβάζουμε ότι η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έρχονται να προστεθούν στη λίστα, βάζοντας πωλητήριο σε τρία ακίνητα. Το ζευγάρι λόγω των δύσκολων συνθηκών επανεξετάζει τα οικονομικά του συμφέροντα και κατέληξε στην απόφαση της πώλησης.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, αποφάσισαν να πουλήσουν, το εξοχικό που διαθέτουν στην Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα μεγάλο οίκημα που βρίσκεται στην τοποθεσία Φούρκα, το οποίο αποφάσισαν να αποχωριστούν έναντι αντιτίμου 300 χιλιάδων, ποσό που θεωρείται μικρό για την περιοχή, καθώς αντίστοιχα ακίνητα στην περιοχή πωλούνται έναντι 500 χιλιάδων ευρώ.

«Τελευταία δεν το επισκέπτονταν αρκετά συχνά. Προτιμούν περισσότερο τους νησιωτικούς προορισμούς κι έτσι σε συνδυασμό και με τα "χαράτσια" αποφάσισαν να το πουλήσουν», εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό, πρόσωπο που γνωρίζει το ζευγάρι.

Ωστόσο, πουλάνε δύο ακόμα ακίνητα και συγκεκριμένα, δύο καταστήματα σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.