Ξανά στη βιοπάλη η Κέιτι Χολμς

20.07.2012
Νέα σελίδα ετοιμάζεται να γυρίσει η 33χρονη ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιό της. Τουλάχιστον επαγγελματικά.


Στη θεατρική σκηνή επιστρέφει η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) αφήνοντας τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στην άκρη.

Η Κέιτι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Dead Accounts", η οποία αναμένεται να ανέβη τον Σεπτέμβρη στο Μπρόντγουεϊ, όπου θα επιστρέψει για πρώτη φορά από το 2008 και το έργο "Όλα τα παιδιά μου".

Κατά τα άλλα η Χολμς εμφανίστηκε μόνη για πρώτη φορά μετά από καιρό καθώς η Σούρι (Suri) με την οποία είναι αυτοκόλλητες περνά λίγο καιρό με τον μπαμπά.

Οι εκκρεμότητες μεταξύ των δύο πρώην συζύγων έχουν τακτοποιηθεί αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα οικονομικά αλλά οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμη.

Πάντως, το βασικό θέμα διαφωνίας –και αιτία του χωρισμού- των Κρουζ φαίνεται ότι είναι ο θρησκευτικός προσανατολισμός της μοναχοκόρης τους.

Πωρωμένος Σαϊεντολόγος εκείνος, πιστή καθολική εκείνη –που όμως είχε ασπαστεί τα πιστεύω του άντρα της τα χρόνια του γάμου τους- δεν μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει πια, ενώ η Κέιτ λέγεται ότι έχει ήδη γράψει τη Σούρι σε καθολικό σχολείο. Μάλιστα σε αυτό πήγαινε και η Lady Gaga.

Ζ.Κ.