Τι μαγειρεύει η Μιράντα στον Ορλάντο;

12.07.2012
Γιατί ποιος είπε ότι τα νεαρά διάσημα ζευγάρια δεν είναι ταυτόχρονα και παραδοσιακά;

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) έχουν προκύψει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ ενώ την ευτυχία τους έχει συμπληρώσει ο ενός έτους γιος τους, Φλιν (Flynn).

Πάντως, μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Women’s Fitness", ο 29χρονος άγγελος των "Victoria's Secret" αποκάλυψε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τα της κουζίνας.

Και όχι μόνο αυτό. Έχοντας σπουδάσει διατροφολογία στο παρελθόν, η Αυστραλή Κερ χαίρεται να προσκαλεί στο σπίτι φίλους και να τους ταΐζει όλους.

"Λατρεύω το μαγείρεμα. Όπως και να καλώ κόσμο στο σπίτι μου και να τους ταΐζω όλους. Μαγειρεύω τα πάντα –ψάρι, κρέας, ο,τιδήποτε μου ζητήσει κάποιος. Ιδιαίτερα ό,τι ζητήσει ο σύζυγός μου. Του ετοιμάζω το καθετί", παραδέχτηκε η Μιράντα ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και πώς αναζωογονείται ύστερα από μία πτήση.

"Μόλις κατέβω από το αεροπλάνο τρελαίνομαι να βγάζω τα παπούτσια μου και να περπατώ ξυπόλητη στο χορτάρι. Είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να ξεκουράζομαι αμέσως", υποστηρίζει η Μιράντα Κερ και μας δίνει ιδέες.

Ζ. Κ.