Δανδουλάκη: «Είμαι χρεωμένη, εγώ το διάλεξα»

29.06.2012
Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη μπορεί να έκανε τα επαγγελματικά της ανοίγματα όμως ποτέ δεν έκρυψε ότι τραβάει οικονομικά ζόρια και δεν το έπαιξε πλούσια.

Η Κάτια παραδέχεται ότι έχει χάσει χρήματα και είναι χρεωμένη και δεν διστάζει αν το πει και ειδικά ότι το φταίξιμο ήταν όλο δικό της. όπως διαβάσαμε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν».

Το θέμα είναι ότι η ηθοποιός έχει παράπονα από κάποιους που είπαν ότι κάνει έκκληση βοήθειας επειδή χάνει την περιουσία που με τόσο κόπο έχει χτίσει αυτά τα χρόνια: «Πάντα έλεγα ότι επέλεγα να κάνω επιχείρηση, βεβαίως χάνω χρήματα, ότι χρήματα έχω βγάλει τα χάνω, γιατί ήταν δική μου επιλογή», δήλωσε και συνέχισε: «Το χάρηκα πάρα πολύ αυτό που έκανα και τώρα είμαι χρεωμένη διότι εγώ το επέλεξα. Δεν υπήρξε κλάψα πάνω σ' αυτό. Δεν έκατσα ν' ασχοληθώ», είπε βουλώνοντας τα στόματα εκείνων που την ήθελαν να κάνει έκκληση για …έρανο! Το βασικό είναι να ξέρεις ότι έκανες λάθος και ότι ήταν επιλογή σου, εξάλλου αυτό τον φόβο έχουν όσοι παίρνουν ρίσκο. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα ρίσκα που θα πάρει θα είναι πιο τυχερή!

Ελένη Αναστασάκη