Η Κιμ Καρντάσιαν απαιτεί περισσότερο... σεβασμό

21.05.2012
Για τη δύσκολη ζωή των "συναδέλφων" ριάλιτι σταρ μίλησε η εντυπωσιακή 31χρονη μελαχρινή καλλονή.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ανήκει στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που αποφάσισαν να βάλουν κλειδαρότρυπα στη ζωή τους και να τη μοιραστούν με όποιον θέλει να τη γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, η κάμερα παρακολουθεί την Κιμ -και όλη την οικογένειά της- μέσα από τα τρία ριάλιτι σόου στα οποία "πρωταγωνιστούν" στο τηλεοπτικό κανάλι "E!".

Εφόσον λοιπόν έχει επιλέξει η ίδια αυτή την ανελέητη έκθεση των προσωπικών της δεδομένων, η Καρντάσιαν έχει μάθει να δέχεται και την πάσα κριτική. Υπάρχει όμως κάτι που την ενοχλεί ιδιαίτερα. Και το παραδέχεται δημοσίως.

"Η κριτική δεν με ενοχλεί, στ' αλήθεια. Είμαι ρεαλίστρια… Δεν τραγουδάω, δεν χορεύω… Τι να κάνω; Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία των διασήμων. Όμως, πιστεύω ότι οι άνθρωποι των ριάλιτι δεν χαίρουν επαρκούς εκτίμησης", παραδέχτηκε μιλώντας στο σόου του Άλαν Καρ πρόσφατα τονίζοντας ότι εκείνη, πρέπει να κάνει το κοινό να τη συμπαθήσει για αυτό που είναι και όχι μέσω κάποιου σεναρίου που έχει γράψει κάποιος για εκείνη.

"Μπορώ να είμαι απόλυτα ευγνώμων αφού βρισκόμαστε στην έβδομη σεζόν της εκπομπής και αρέσουμε στον κόσμο", ολοκληρώνει η Κιμ τονίζοντας ότι η ίδια μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και δεν μπορεί να δει τίποτα αρνητικά.

Όσο για τον χαρακτηρισμό που της αποδίδουν ως "ο καλύτερος κώλος στον κόσμο"; Η Κιμ έχει απάντηση και σε αυτό.

"Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις έτσι τον εαυτό σου. Όμως η αλήθεια είναι ότι γυμνάζομαι πολύ και πιστεύω ότι είναι αμερικανικό χαρακτηριστικό, αλλά και θέμα… γονιδίων. Καμπύλες έχουμε όλες στην οικογένεια. Έτσι, ευγνωμονώ τις ρίζες μου που μου έδωσαν αυτό τον πισινό", απαντά η Κιμ δηλώνοντας –ακόμη μια φορά- περήφανη για τα οπίσθιά της.

Στα προσωπικά της, η Κιμ φαίνεται τρελά ερωτευμένη με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) τον οποίο ετοιμάζεται να βγάλει επίσης στο κλαρί, καθώς θα περάσει τη σχέση τους μέσα στο ριάλιτι…

Ζωή Κίττα