Η Κρίστεν Στιούαρτ έπηξε στα γενέθλια της

21.05.2012
Μπορεί οι γενέθλιες εορταστικές εκδηλώσεις να κράτησαν μία εβδομάδα φέτος για την νεαρή σταρ, όμως εκείνη η συγκεκριμένη μέρα ήταν μάλλον… βαρετή.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έσβησε 22 κεράκια στις 9 Απριλίου αλλά δεν πέρασε αυτό που λέμε "τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής της". Ούτε κατά διάνοια…

"Μπα… Ήταν σχετικά βαρετά φέτος", παραδέχτηκε μιλώντας σε βρετανικό τηλεοπτικό σόου η Κρίστεν η οποία παρά το ότι καλούσε φίλους επί μία εβδομάδα και –κατά κάποιον τρόπο γιόρταζαν καθημερινά- εκείνη τη συγκεκριμένη βραδιά δεν έκανε κάτι εξαιρετικό. Δεν πέρασε άσχημα, όμως.

"Νομίζω ότι την ημέρα των γενεθλίων μου πήγα για… μπόουλινγκ", αποκάλυψε γελώντας η Στιούαρτ συμπληρώνοντας ότι μπορεί να πέρασε καλά αλλά "ήταν ίσως το πιο ξενέρωτο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω μια μέρα σαν κι αυτή".

Κατά τα άλλα, η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Μπέλα Σουόν" στις βαμπιροταινίες του "Twilight" αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα της ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" –όπου κρατά τον ομώνυμο ρόλο πλάι στην Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) που εντυπωσιάζει ως η "Κακιά μάγισσα".

Και για όσους δεν το είχαν συνδυάσει, θυμίζουμε ότι η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η κόρη της Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) στην ταινία του 2002, "Δωμάτια Πανικού". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζωή Κίττα