Τι λένε οι βετεράνοι για τη σεξοταίνια της Κιμ;

08.05.2012
Το ότι θα περνούσε από… κριτική επιτροπή –και μάλιστα υπέργηρη- η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ σίγουρα δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Κι όμως… συνέβη.

Η σεξοταινία που είχε γυρίσει πριν από μερικά χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον τότε σύντροφό της, Ρέι Τζέι (Ray J) έρχεται πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά ως "υλικό προς βαθμολόγηση".

Τρεις νεανίζουσες κυρίες από 70 μέχρι 80 χρονών ανέβασαν στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούν με μεγάλη προσήλωση την "ερμηνεία" της 30χρονης ριάλιτι σταρ και του παρτενέρ της και ταυτόχρονα το αξιολογούν με βάση την πείρα τους. Και με μεγάλη δόση χιούμορ!

Το βιντάκι "έσκισε" και οι τρεις γιαγιάδες βρέθηκαν καλεσμένες στην τηλεοπτική εκπομπή του Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper) όπου μοιράστηκαν τις απόψεις τους με το κοινό.

"Είναι πολύ καλή στο κρεβάτι", ισχυρίστηκε η 81χρονη –και πιο ομιλητική από όλες, Τερέζα (Teresa), ενώ η 72χρονη Μαίρη (Mary) και η 72χρονη Τζόσι (Josie) έσπευσαν να υποστηρίξουν και τις ικανότητες του Ρέι Τζέι, λίγο πριν τονίσουν τα σωματικά… προσόντα του!

"Και εκείνος καλός είναι. Όχι τόσο καλός όσο η Κιμ, αλλά καλός!", είπαν συγκεκριμένα τα κορίτσια, ενώ σε όλη τη διάρκεια του βίντεο σχολιάζουν διάφορα όπως το "γιατί αργεί τόσο ο Ρέι αφού είναι τόσο νέος", το "μπραζίλιαν της Κιμ", τον τρόπο με τον οποίο κρατάει εκείνη στο χέρια της το… όργανο του παρενέρ της, και φυσικά… τα οπίσθιά της.

Αν μη τι άλλο, είναι απολαυστικές, όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιες στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα