JLo: έτοιμη να γίνει μάνα ξανά!

07.05.2012
Στα 42 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μετά τα δημόσια φιλιά και κουτουπώματα με τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ και εν' όψει της ταινίας ''What to Expect When You're Expecting'' (Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος), η Λόπεζ φαίνεται πως το σκέφτεται θερμά να γίνει μανούλα ξανά.

Μιλώντας στο περιοδικό ''People'', η Λόπεζ παραδέχτηκε:

''Θα ήταν ευλογία. Τα παιδιά φέρνουν ευτυχία στη ζωή σου και σε επαναφέρουν στη γη''.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν η Τζένιφερ σκέφτεται να φέρει στον κόσμο ένα βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσει, όπως συμβαίνει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού που το έχει ανάγκη και τονίζει:

''Πριν την ταινία, δεν το είχα σκεφτεί. Μετά από αυτήν, νιώθω ανοιχτή στο ενδεχόμενο αυτό και μπορώ να δω τον εαυτό μου έτοιμο να κάνει κάτι τέτοιο''.

Στο '' What to Expect When You're Expecting'' - δες το τρέιλερ της ταινίας στο τέλος του άρθρου- η Λόπεζ υποδύεται μια γυναίκα που υιοθετεί δύο παιδάκι από την Αιθιοπία και η Τζένιφερ φαίνεται πως συγκινήθηκε βαθιά από την εμπειρία του να κρατάς ένα τόσο πονεμένο παιδάκι στην αγκαλιά σου:

''Όταν κρατάς στο χέρια σου ένα τέτοιο μωρό, βλέπεις πόσο εύκολο είναι να αγαπήσεις ένα παιδί που δεν είναι δικό σου. Είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο''.

Πάντως, για την ιστορία η 42χρτονη σταρ ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή τα χέρια της είναι κυριολεκτικά δεμένα αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της είναι πολλές: ακόμα βγαίνει στον αέρα το σόου ''American Idol'', ετοιμάζεται για την περιοδεία της και προωθεί και την ταινία της.

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα υποχρεώσεων, η Jlo επισημαίνει πως είναι ευτυχής που στην ζωή της υπάρχουν άνθρωποι που την βοηθούν στο μεγάλωμα των διδύμων, Μαξ και Έμε, με πρώτο και καλύτερο των πατέρα των 4χρονων παιδιών της, τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (Marc Anthony)

Βοήθεια βέβαια, προσφέρει στην Λόπεζ και ο 24χρονος αγαπημένος της Κάσπερ, ο οποίος είναι πάντα μαζί της στα γυρίσματα του ''American Idol'' και σύμφωνα με την εφημερίδα ''National Enquirer'', οι δυο τους δεν ξεκολλάνε στα διαλείμματα του σόου, κοιτάζονται στα μάτια και ο Κάσπερ της φέρνει το νερό της ή τσεκάρει τα μηνύματα στο κινητό της όσο εκείνη έχει γύρισμα.

Πάντως και η Λόπεζ, φροντίζει το αγόρι της αφού πηγές της ίδιας εφημερίδας αναφέρουν πως δεν χάνει ευκαιρία να το τρίβει με αγάπη την πλατούλα! Αυτός είναι έρωτας.

Κατερίνα Π.