Jay-Z: "Η κόρη μου, αυτό το κακομαθημένο"!

07.05.2012
Eίναι χαζομπαμπάς και το ξέρει. Ο λόγος για το ράπερ και σύζυγο της Μπιγιονσέ, Τζέι-Ζι (Jay-Z) ο οποίος παραδέχτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου πόσο κακομαθημένη πιστεύει πως θα γίνει η κορούλα του Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τις φήμες, για τα μάτια της Μπλου Άιβι έχουν ήδη δαπανηθεί 450 εκατομμύρια δολάρια από τους διάσημους γονείς της.

Ο ίδιος ο Τζέι -Ζι παραδέχτηκε σε ένα κλιπ για την εκπομπή της Όπρα Γούινφρεϊ ''Master Class: Special Edition'' πως πιστεύει η Blue Ivy θα γίνει το πιο κακομαθημένο παιδί στον κόσμο:

"Στο τέλος της ημέρας, νομίζω πως θα έχω το χειρότερο και πιο κακομαθημένο παιδί που υπήρξε ποτέ", είπε μισογελώντας στην κάμερα ο διάσημος ράπερ.

Και πως να μην γίνει κακομαθημένη. Η γκαρνταρόμπα της Μπλου Άιβϊ φημολογείται πως αξίζει πολλές εκατοντάδες δολάρια με πανάκριβα ρούχα και παπούτσια σχεδιαστών. Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ (Kanye West ), στενός φίλος του Τζέι -Ζι έχει ήδη κάνει δώρο στην μικρή μια μίνι BMW ενώ η κούνια της κόρης της Μπιγιονσέ έγινε ειδική παραγγελία.

Στο ίδιο κλιπ, ο Τζέι -Ζι κάνει την αυτοκριτική του:

"Φαντάζομαι πως στο μεγάλωμα της κόρης μου, θα πάρω πράγματα που έμαθα από τη μαμά μου αλλά και από το μεγάλωμα των ανηψιών μου, ενώ συνέχισε τονίζοντας:

"Καθένας πιστεύει πως θα γίνει ιδανικός πατέρας μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά του γίνονται έφηβοι και σου λένε: 'Φύγε μακρυά μπαμπά με κάνεις ρεζίλι''!

Εκτός από το 42χρονο Τζέι-Ζι, στη νέα εκπομπή της Όπρα συμμετέχουν μεγάλοι σταρ όπως ο Τζον Μπον Τζόβι, η Τζέιν Φόντα αλλά και ο Μόργκαν Φρίμαν όπου και αναλύουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Κατερίνα Π.