Νύχτα τρόμου για τον Γιώργο Μαρίνο

24.04.2012
Νύχτα τρόμου πέρασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με αδίστακτους ληστές. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη και με προτεταμένα τα όπλα τον απείλησαν

Νύχτα τρόμου πέρασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με αδίστακτους ληστές. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη και με προτεταμένα τα όπλα τον απείλησαν ότι θα τον σκότωναν, αν δεν τους έδινε ό, τι πολύτιμο είχε στην κατοικία του.

Η ώρα πλησίαζε μεσάνυχτα, όταν δύο ληστές τρύπωσαν στο σπίτι του και προκειμένου να μη φύγουν με άδεια χέρια, δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να πάρουν αυτά που ήθελαν και να μη φύγουν με άδεια χέρια. Ο Μαρίνος άκουσε κάποιον περίεργο θόρυβο κι ενώ ήταν έτοιμος να δει τι συμβαίνει, ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

Το αρχικό σοκ γρήγορα διαδέχτηκαν ο φόβος και η αγωνία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπλοφόρους, οι οποίοι δεν σήκωναν πολλές κουβέντες. Οι πρώτες λέξεις που του είπαν ήταν «πες μας πού έχεις τα χρήματα και τα κοσμήματα, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε».

Ο showman κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος. Βλέποντας ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του, καθώς οι αδίστακτοι ληστές δεν το είχαν σε τίποτα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, δεν αντιστάθηκε ούτε για μια στιγμή. Άνοιξε το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του και τους παρέδωσε όσα χρήματα και κοσμήματα υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Οι δύο δράστες αποχώρησαν με τη λεία στα χέρια και ο Μαρίνος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για μέλη άγριας συμμορίας που δραστηριοποιείται στα νοτιοανατολικά προάστια της Αττικής.

πηγή Espresso