Εθισμένη στα... σκληρά η Σκάρλετ Γιόχανσον!

24.04.2012
Άλλη μια απόδειξη για το ότι ακόμη και τα πιο μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ παραμένουν κοινοί θνητοί με όλες τις αδυναμίες που αυτό συνεπάγεται.

Μπορεί να έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο "καυτού μωρού" για το έτος 2010 και γενικότερα να θεωρείται από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του κόσμου, όμως η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) ανησυχεί ότι το πιο πρόσφατο πάθος της θα την κάνει να μην μπορεί να περπατήσει ξανά σε κόκκινο χαλί.

"Μόνο να με κυλάνε θα μπορούν κάποια μέρα", αστειεύτηκε η 27χρονη σταρ τη στιγμή που παραδεχόταν το νέο της… κόλλημα.

"Είμαι παθιασμένη με τις πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου. Έχω εθιστεί στην κυριολεξία", παραδέχτηκε η Σκάρλετ σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την τελευταία της ταινία "The Avengers" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Για τις ανάγκες του ρόλου της στη συγκεκριμένη ταινία η Γιόχανσον χρειάστηκε να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα και σκληρή προπόνηση ενώ οι πρόβες για τη… χορογραφία –γιατί περί αυτού πρόκειται- των σκηνών δράσης ήταν εξαντλητικές.

Έτσι, τώρα που όλο αυτό έχει τελειώσει, η Σκάρλετ έχει βρει τον τρόπο να "κερδίσει τον χαμένο –γευστικό- καιρό". Μόνο που πρέπει να έχει τον νου της γιατί δεν θέλει και πολύ για να… ξεφύγει.

Μία ακόμη διάσημη που έχει εμφανίσει σημάδια "εξάρτησης" τον τελευταίο καιρό είναι η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), όμως σε έναν τελείως διαφορετικό τομέα. Εκείνη ανακάλυψε το… ίντερντετ!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα