Χολίδης: "Ίδρωσα όταν μίλησα στον κύριο Νομικό"

23.03.2012
Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου χθες και μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του “Βράδυ”

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου χθες και μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του “Βράδυ” αλλά κυρίως για το θέμα που καίγεται να μάθει ο κόσμος και έχει να κάνει με την σχέση του με την Δούκισσα Νομικού.

Τώρα ο Κωστόπουλος τρίβοντας τα χεράκια του τον άρχισε στις ερωτήσεις για το κορίτσι του και ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι τώρα πια νιώθει άνετα με την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους. Εμ χρυσέ μου, τόσο καιρό μας έψησες το ψάρι στα χείλη και τώρα όλα μέλι-γάλα!

Και αν νομίζεις ότι έχει γίνει κολλητός με τον πατέρα της Δούκισσας, Νίκο Νομικό τότε θα σε απογοητεύσω γιατί γαμπρός και πεθερός δεν έχουν γνωριστεί ακόμη.

"Τα Χριστούγεννα που είχα στείλει κάποια λουλούδια και κάποια δωράκια χριστουγεννιάτικα και πήρε ο άνθρωπος να μου πει και χρόνια πολλά και στο τηλέφωνο που μίλησα κι είπα “γειά σας και χρόνια πολλά”, είχα ιδρώσει", είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που -αφού πήγε να βγάλει λαβράκι ο Κωστόπουλος σχετικά με το αν ντρέπεται η Δούκισσα- ο Χρήστος είπε ότι εκείνος είναι που ντρέπεται περισσότερο γιατί: "με τους γονείς είμαι πολύ σεβαστικός". Είδες το παιδί ήθος; Είδες χρυσή μου που δεν ήξερες αν υπάρχουν τέτοια παιδιά στις μέρες μας; Και όμως ο Χρήστος Χολίδης κάνει τη διαφορά όπως θα δεις και στο Video!

Ελένη Αναστασάκη