Τζέσικα Σίμπσον: Στην εγκυμοσύνη έχω τρελούς οργασμούς!

14.03.2012
Έτοιμη να γεννήσει είναι η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας και, όπως παραδέχεται η ίδια, έχει περισσότερες… ορέξεις από ποτέ!

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest).

Περιμένοντας το πρώτο της μωράκι σε μερικές εβδομάδες, η 31ός ετών Τζέσικα χαρακτήρισε τη σεξουαλική της ζωή «ασταμάτητη». Τυχερός ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson).

«Είμαι σίγουρα πιο ζεστή τώρα. Είμαι σχεδόν… ασταμάτητη. Ο δε οργασμός είναι τώρα μεγαλύτερος από ποτέ», παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Σίμπσον υπογραμμίζοντας ότι «ευτυχώς, ο καλός της είναι πάντα… έτοιμος. Στις επάλξεις».

Εξάλλου, το πόσο άνετα νιώθει με το σώμα της η Τζέσικα είναι εμφανές και από το γεγονός ότι πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle». Όσο για το όλο κόνσεπτ; Η Σίμπσον αποκαλύπτει ότι η όλη φωτογράφηση ήταν αποκλειστικά δική της ιδέα.

«Δεν μου το ζήτησαν εκείνοι. Ήταν καθαρά δική μου ιδέα. Έχει πολύ πλάκα να είσαι στα πιο βαριά σου και να νιώθεις τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου», εξήγησε η Τζέσικα τονίζοντας πόσο περήφανη είναι που θα γίνει μανούλα.

«Αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ», τονίζει η Σίμπσον, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) και χρειάστηκε να επιβεβαιώσει (!) επίσημα ότι μέσα στην κοιλιά υπάρχει μόνο ένα κοριτσάκι, παρά το… μέγεθός της.

Επίσης, σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη η Τζέσικα Σίμπσον αποκάλυψε ότι είχε "φρικάρει" τελείως όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος την πρώτη φορά. Γι' αυτό και άργησε πολύ να παραδεχτεί ανοιχτά το γεγονός. Ευτυχώς, όμως, φαίνεται πως τώρα, όλα είναι όπως θα έπρεπε...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα