Ουγγαρέζος: γιατί ευγνωμονεί τους Σκορδαλιά;

09.03.2012
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε στο περιοδικό Hello για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τη σχέσης του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε στο περιοδικό Hello για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τη σχέσης του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και για την ευγνωμοσύνη που τους έχει.

"Ο Γιώργος είναι ο πιο κοντινός μου φίλος από το χώρο της τηλεόρασης μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Δεν είναι ο κολλήτος μου για τα δικά μου δεδομένα πρέπει να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια τουλάχιστον για να περάσουμε πράγματα μαζί. Άλλα είναι ένα από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα το ίδιο και η Φαίη κατ 'επέκταση γιατί με τον Γιώργο είναι ένα για μένα. Είμαι ευγνώμων και στους δυο, δεν ξεχνώ ότι μου έχουν δώσει πράγματα και ακόμα μου δίνουν", είπε ο παρουσιαστής που όπως λέει δεν ξεχνάει τι του έχουν προσφέρει οι Σκορδαλιά και το δείχνει κάθε φορά στην εκπομπή του πόσο πολύ τους συμπαθεί.

Άραγε σε ποιον από τους δύο έχει αδυναμία; "Στον Γιώργο. Έχω δει στον Γιώργο κάτι που εμένα μου έκανε εντύπωση. Αν και ανδρώθηκε στο σκληρό πεδίο της τηλεόρασης που σημαίνει ότι για να αντέξεις πρέπει να είσαι σκληρόπετσος εντούτοις εκείνος είναι ευαίσθητος άνθρωπος.", είπε και ουέ και αλλοίμονο του αν έλεγε ότι έχει αδυναμία στην Φαίη, θα του τα έλεγε χοντρά ο φίλος του ο Λιάγκας.

Ελένη Αναστασάκη