Χώρισε το τεκνό η Εύα Λονγκόρια

09.03.2012
Ελεύθερη είναι και πάλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα η μικροσκοπική ηθοποιός, αφού η σχέση της με τον αδελφό της Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) τελείωσε…

Η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) γνώρισε τον Εντουάρντο Κρουζ (Eduardo Cruz) πριν από έναν χρόνο μέσω της διάσημης αδελφής εκείνου.

Η χημεία ήταν άμεση και η 36χρονη λατίνα που μόλις είχε βγει με πολύ άσχημο τρόπο από τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του κατά 10 χρόνια νεότερου συντρόφου της ακριβώς αυτό που ζητούσε.

Μόλις τον περασμένο μήνα το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο της σχέσης τους σε ένα σκάφος στο Μαϊάμι δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Us Weekly" οι δυο τους έχουν χωρίσει και ο Κρουζ έχει ήδη επιστρέψει στην Ισπανία.

"Ήταν μια αμοιβαία απόφαση και οι δυο τους παραμένουν φίλοι", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, τονίζοντας ότι όλη η ενέργεια της Εύα πηγαίνει τώρα στα επαγγελματικά της και τον τελευταίο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς "Νοικοκυρές σε απόγνωση" όπου πρωταγωνιστεί.

Παρότι δεν είχαν κάνει κοινή εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, η Εύα και ο Εντουάρντο ήταν αχώριστοι ενώ η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει για την ευτυχία της και σε συνέντευξη.

"Η αγάπη δεν λειτούργησε με αυτό τον άνθρωπο [εννοεί τον Πάρκερ], αλλά μπορεί να λειτουργήσει με κάποιον άλλο. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι ήμουν πολύ τυχερή που βρήκα τον Έντου", είχε παραδεχτεί μιλώντας στο "Vanity Fair" πριν από μερικούς μήνες η Λονγκόρια.

Τώρα τι μεσολάβησε από αυτή την ευτυχία μέχρι τον χωρισμό, δεν έγινε γνωστό. Αλλά εκείνοι θα ξέρουν...

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πριν από τον γάμο της με τον Πάρκερ, η Εύα Λονγκόρια υπήρξε παντρεμένη και με τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ (Tyler Christopher) με τον οποίο χώρισε το 2004.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τον Εντουάρντο -ο οποίος τυγχάνει τραγουδιστής- να τραγουδά "Cosas que quantar" έχοντας στο πλευρό του τις αδελφές του, Πενέλοπε και Μόνικα (Monica) σε ιδιαίτερα προκλητικούς... ρόλους!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα