Στην Ελλάδα σκοπεύει να παντρευτεί η Τζένιφερ

29.02.2012
Όπως προέκυψε νωρίτερα σήμερα, η 43χρονη σταρ έχει βάλει σκοπό να παντρευτεί μέχρι το τέλος του χρόνου και μάλιστα ονειρεύεται να ακολουθήσει όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δήλωσε στο περιοδικό Grazia ότι η "Τζεν και ο Τζάστιν σχεδιάζουν έναν πραγματικά κλειστό αλλά κεφάτο γάμο". Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γάμος πρόκειται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι σε κάποιο ελληνικό νησί.

Η ηθοποιός που βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο "Wanderlust", Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) εδώ και ένα χρόνο, ήδη συγκατοικεί και εμφανίζεται μαζί του παντού.

Ως γνωστόν, ο πατέρας της Τζένιφερ, Τζον (John) είναι γεννημένος στην Ελλάδα κι εκείνη που του έχει μεγάλη αδυναμία θέλει να τιμήσει την καταγωγή της.

"Η Τζεν λέει ότι πάντοτε ονειρευόταν να παντρευτεί στην Ελλάδα" λέει το ίδιο πρόσωπο: "Στον Τζάστιν αρέσει η ιδέα και τώρα ελπίζουν να πραγματοποιήσουν ένα αναγνωριστικό ταξίδι εκεί για να δουν για μέρη, αφού τελειώσουν με τις υποχρεώσεις τους για την ταινία".

Η ευτυχία του ζευγαριού ήταν πασιφανής, όταν την περασμένη εβδομάδα η Άνιστον φίλησε υπερήφανα, για πρώτη φορά δημοσίως, τον Θερού στην τελετή απονομής του αστεριού που κέρδισε στη "Λεωφόρο της Φήμης" (Walk of Fame) του Χόλυγουντ.

Η πρώτη δήλωση αφοσίωσης μεταξύ τους ήταν η υιοθεσία του σκύλου που αγόρασαν μαζί, ενός μπόξερ πίτμπουλ, που βάφτισαν Σόφι και το οποίο αποκαλούν το "μωρό" τους.

Η Άνιστον, της οποίας το οικογενειακό όνομα είναι Αναστασάκη (Anastassakis) ακούστηκε να λέει ότι θέλει να παντρευτεί μέχρι το τέλος του χρόνου: "Γελάμε συνεχώς. Τώρα που έχουμε το μωρό μας τα πράγματα έχουν σοβαρέψει…

Όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν, είμαι ευτυχισμένη. Αν εκείνος δεν γονατίσει μπροστά μου, ή αν δεν παντρευτούμε μέχρι το τέλος του χρόνου, όλα θα τελειώσουν!", φέρεται να είπε στην παρέα της σε μια έξοδο τους στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.